Andreea Bălan, despre motivul real al despărţirii de George Burcea: „Am fost mereu cu un pas înainte”

Stan Filon 09.04.2021, 20:29
Andreea Bălan, despre motivul real al despărţirii de George Burcea: „Am fost mereu cu un pas înainte”

Andreea Bălan nu crede că este ghinionistă în dragoste, deși a avut câteva relații care s-au încheiat, unele destul de urât. Vedeta a vorbit în general despre relațiile de iubire pe care le-a avut, care nu au fost multe la număr, deoarece a căutat întotdeauna stabilitatea.

Andreea Bălan, despre motivul real al despărţirii de George Burcea

Andreea Bălan a suferit destul de mult la viața ei. Unii spun că nu are noroc în dragoste, deși ea nu consideră asta. Vedeta a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, unde a vorbit deschis despre viața ei personală și despre iubirile din viața ei. A bătut apropo-uri destul de evidente la soțul ei, George Burcea. Vedeta a recunoscut că a suferit destul de mult la viața ei, dar a mărturisit și cum face față atunci când se confruntă cu probleme de orice gen. Indiferent că are probleme în carieră sau în viața personală, vedeta a recunoscut că plânge destul de mult.

Plânsul o ajută foarte mult să se descarce, ca să o poată lua de la capăt a doua zi, pentru a putea trece mai ușor peste momentele grele din viața ei. ”Întodeuna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasole și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Balan, despre motivul real al despartirii de George Burcea
Andreea Balan, despre motivul real al despartirii de George Burcea

”Nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat”

Despre bărbații din viața ei, Andreea Bălan a spus că aceștia nu au fost pe aceeași lungime de undă cu ea. Mai mult, aceasta a spus că a fost întotdeauna cu un pas înaintea lor! ”Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost starnică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori.

Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...