Ce datorii are Andreea Bălan în prezent. Pentru prima oară am aflat sumele pe care le datorează artista

Daria Petrescu 10.04.2021, 10:28
Ce datorii are Andreea Bălan în prezent. Pentru prima oară am aflat sumele pe care le datorează artista

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite , apreciate și bine plătite artiste din România. De-alungul anilor, vedeta a susținut sute de concerte, peste tot în țară, iar veniturile acesteia au fost destul de mari. Odata cu venirea pandemiei în țara noastră, situația s-a schimbat pentru majoritatea artiștilor, care nu au mai putut susține spectacole, de mai bine de un an. Chiar dacă a câștigat bani frumoși din muzică, Andreea nu a scăpat de datoriile la stat. Pentru prima oară am aflat sumele pe care le datorează artista.

Ce datorii are Andreea Bălan în prezent

În prezent, Andreea Bălan face parte din juriul emisiunii „Te cuosc de undeva”, care se difuzează la Antena 1.

Interpreta deține firma Andreea Bălan SRL, cu sediul în Voluntari, iar potrivit listafirme.ro, am putut afla ce datorii are aceasta în prezent. Astfel că, pe site-ului precizat mai sus, există o lista a sumelor pe care aceasta le datorează până în anul 2019 și pe care v-o prezentăm mai jos.

Andreea Bălan a avut probleme cu Fiscul

Firma prin care Andreea Bălan  îşi derulează afacerile din domeniul muzical este Andreea Bălan SRL. În urmă cu trei ani, vedeta s-a aflat în plin proces cu Fiscul. Tot atunci, artista a anunțat că și-a pierdut actele firmei.  „Pierdut certificat înregistrare emis de Registrul Comerţului”, a fost anunțul Andreei.

Atunci, Andreea Bălan avea neapărat nevoie de noul certificat de înregistrate al firme și asta pentru că firma ei se afla în plin proces cu Fiscul. Se știe că pentru acest lucru, trebuie să ai în ordine toate actele societăţii comerciale.

Pierderea actului trebuie să fie anunţată într-un ziar. De asemenea, trebuie depusă o cerere pentru reemiterea certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului, însoțită de fila de ziar cu anunțul.

Procesul între firma vedetei, Andreea Bălan SRL, şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti s-a desfășurat într-o perioadă delicată.

În perioada aceea, Andreea a intrat în stop cardio-respirator în timpul naşterii prin cezariană

În 2017, Andreea a dat în judecată ANAF. În 2017, Andreea a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent. Atunci au început problemele pentru vedetă

SC Andreea Bălan SRL a acumulat în continuare datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești. Astfel că, la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea ANAF.

Cât a câștigat Andreea Bălan în 2019

Veniturile Andreei Bălan au fost destul de mari în 2019, spre deosebire de cele din 2018,  astfel:

-133.499 de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanțe

– Ella Maya Music SRL, denumită după prima sa fiică, a înregistrat un profit net de 17.855 lei

– În 2018, „Andreea Bălan SRL” a înregistrat un profit de 96.706 lei

-Ella Maya Music SRL de doar 3.458 de lei

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, după divorțul de George Burcea. Vedeta nu se gândește încă să facă pasul cel mare.

„Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit.

Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, a declarat recent Andreea Bălan, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe