VIDEO EXCLUSIV

Cum se implică Codin Maticiuc în creșterea copiilor: „Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea.” VIDEO EXCLUSIV

Codin Maticiuc are parte de o familie frumoasă, care s-a mărit din octombrie, de când logodnica lui, Ana Pandeli a născut-o pe Ilinca. Venirea bebelușei a adus unele schimbări, pe care cei doi părinți s-au străduit ca fiica lor mai mare, Smaranda, să le accepte și să prevină astfel tot soiul de gelozii care ar fi putut să apară. Cel mai ușor a fost cu băiatul, fiul Anei dintr-o relație anterioară, și pe care Codin îl consideră fiul lui, care a înțeles  noua situație foarte bine. În exclusivitate pentru Impact.ro, Codin Maticiuc ne-a mărturisit cum a gestionat situația cu fetele și cât de mult se implică în creșterea copiilor. Codin Maticiuc este fericit că, în paralel cu multele proiecte în care se implică, a reușit să își construiască o familie reușită.

Codin Maticiuc: „Avem grijă să o luăm foarte mult în brațe pe Smaranda”

În exclusivitate pentru Impact.ro a povestit la ce măsuri a recurs împreună cu partenera sa de viață pentru ca Smaranda să nu se simtă mai prejos ca Ilinca, având în vedere că bebelușa are multe nevoi în primele luni și este practic dependentă de mamă.

„Foarte greu e, o băgăm foarte mult în seamă, chiar un pic exagerat, mai ales când e Ilinca în cameră avem grijă să o luăm foarte mult în brațe, să-i vorbim foarte mult despre situația asta. E imposibil să previi cu totul și să îndepărtezi această situație, dar uite cât de cât reușim”, a spus Maticiuc.

Din octombrie, de când s-a născut Ilinca, toată familia s-a mobilizat astfel încât toți copiii, dar și proaspăta mămică să aibă parte de confort și ajutor. E drept că timpul petrecut acasă de Codin Maticiuc nu e suficient, după cum ne-a mărturisit chiar el și fix acest lucru i-l reproșează logodnica sa, însă e mulțumit că reușește să se împartă cu brio între familie și sarcinile profesionale.

Codin Maticiuc: „Zice că nu stau destul pe acasă”

Codin Maticiuc s-a implicat în proiectul spitale publice din bani privați și reușește să facă rost de fonduri pentru renovarea spitalelor. Tot pentru o cauză socială și-a luat rolul în serios și a fost casier pentru o zi într-un supermarket. Codin Maticiuc face parte din distribuția serialului “Clanul” de la Pro TV, unde îl interpretează cu succes pe Iulică, unul dintre „locotenenții” șefului mafiot Bebe Măcelaru, personaj care se va regăsi și în sezonul următor. În calitate de producător, el va continua pelicula “Miami Bici”, filmările pentru cea de-a doua parte fiind programate pentru martie 2023.

„Și înainte de nașterea Smarandei, și înainte de cea a Ilincăi, mă aflam în State pentru a pregăti preproducția filmelor mele, cele legate de ”Miami Bici”. Există însă o deosebire între ele, cea dintâi e născută în vestul Statelor Unite, cealaltă, în estul Americii!”, a explicat Codin Maticiuc într-un interviu pentru Playtech Știri, de ce ambele fete ale lui au cetățenie americană.

Astfel stând lucrurile, e clar că producătorul nu are cum să petreacă foarte mult timp acasă.

„Eu consider că reușesc cumva să țin toate aceste mingi în aer. Ai văzut un băiat care ține niște portocale în aer? Știi cum face? O atinge pe una un pic și o aruncă, atât, nu are timp să stea cu ea, o ia, o aruncă, cât să o ia pe următoarea. Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea, zice că nu stau destul pe acasă, că fetele, că nu mă ocup destul.”, a declarat, pentru Impact.ro, Codin Maticiuc.

Logodnica lui Codin Maticiuc stă tot timpul cu copiii

Chiar dacă toată familia îi este alături, gata să preia din sarcini, logodnica lui Codin Maticiuc este o mamă dedicată, care nu se poate dezlipi prea mult timp de copii. „

Avem bone, bunici, tot. Suntem cu ajutoare multe, doar că ea e foarte implicată și stă tot timpul, nu există un moment aproape al zilei, aproape exagerat. Rar, nu știu, se duce la sală și atât, în rest stă cu fetele, nonstop, chiar dacă este ajutată, cu două oricum e greu spre imposibil, dar e și ea acolo tot timpul”, a mărturisit, pentru Impact.ro, Codin Maticiuc.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe