Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Iubita lui Ana a născut. Ce nume superb au ales pentru micuță

Anca Manolica 08.10.2022, 11:04
Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Iubita lui Ana a născut. Ce nume superb au ales pentru micuță

Zi de sărbătoare în familia lui Codin Maticiuc. Iubita lui, Ana Pandeli, a născut cel de-al treilea copil al ei și al doilea cu acesta. Fostul crai de Dorobanți este acum tată de fată pentru a doua oară. Frumoasa bruneta a adus pe lume o fetiță, căreia au ales să îi pună un nume superb. Care au fost primele cuvinte ale proaspătului tătic.

Codin Maticiuc a devenit tată de fată pentru a doua oară

Veste mare în showbizul românesc. Codin Maticiuc este în culmea fericirii, după ce iubita lui a născut a doua fetiță a cuplului. Actorul a devenit tată pentru a doua oară, Ilinca venind pe lume pentru a îi fi soră mai mică Smarandei și băiatului pe care Ana Pandeli în are dintr-o relație anterioară. Iată ce fotografie și mesaj emoționant a postat proaspătul tătic pe rețele sociale.

„Nostradamus. Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: „mâine”. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.

M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. „Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?”

Mesajul postat de Codin Maticiuc pe Instagram / captură foto
Mesajul postat de Codin Maticiuc pe Instagram / captură foto

„Ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu”

Celebrul crai de Dorobanți a devenit acum un familist convins, de când a venit pe lume prima lui fetiță, Smaranda, Codin Maticiuc mărturisind că viața i s-a schimbat total.

„Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama.

Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc.”, a scris acesta, în continuarea postării.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...