Cum scoți inelul blocat pe deget. Un obiect din casă rezolvă problema imediat

Andrei Simion 11.01.2023, 12:56
Cum scoți inelul blocat pe deget. Un obiect din casă rezolvă problema imediat

Un inel blocat pe deget reprezintă cu siguranță o situație cu care n-ai vrea să te confrunți. Totuși, dacă ți se întâmplă acest lucru, nu este cazul să intri în panică, pentru că soluția este foarte ușoară. Un obiect banal din casă poate rezolva problema numaidecât.

Cum poți scoate un inel blocat pe deget

Ca să scoți un inel blocat pe deget ai nevoie doar de puțină ață dentară. Tot ce trebuie să faci este să o treci pe sub inel și să trai de acesta, astfel încât să alunece de pe deget.

Altfel, poți înfășura ața dentară strâns pe deget, chiar lângă inel, pe zona umflată, timp de câteva secunde. Nu îți mai rămâne decât să tragi inelul peste ață. Acesta va aluneca mai ușor spre vârful degetului.

De asemenea, poți încerca să ții mâna într-un bol cu apă rece și gheață sau sub jet de apă rece. În acest fel, degetele se vor dezumflă și poți scoate fără efort inelele înțepenite.

O altă variantă este să masezi degetul cu săpun lichid sau cu o cremă de mâini pentru a face inelul să alunece mai ușor. În loc de săpun lichid sau cremă de mâini mai poți folosi unt, ulei sau vaselină. Efectul va fi același.

Cum scoți inelul blocat pe deget. Un obiect din casă rezolvă problema imediat
Mai multe solutii pentru inelele blocate pe degete. Foto: pexels.com

Ce altceva mai poți face cu ață dentară

În afară de utilitatea sa pentru a-ți menține dantura sănătoasă, dar și pentru a scoate un inel blocat pe deget, ața dentară mai poate avea și alte întrebuințări. De exemplu, o poți folosi la cusut diverse lucruri, cum ar fi nasturii, pentru că este mult mai rezistentă față de ața obișnuită.

Totodată, mai poți folosi ață dentară pentru a tăia un tort sau o cocă ori o ruladă desert. Însă, în aceste cazuri, ața folosită nu trebuie să aibă aromă.

În plus, ața dentară este utilă pentru a lega plantele; pentru a dezlipi pozele dintr-un album foto, fără să le rupi; precum și pentru a curăța spații mici și greu accesibile, cum ar fi tastatura calculatorului.

Urmăriți Impact.ro și pe