Cum sărbătoresc Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, de 1 și 8 martie. Fac asta în fiecare an

Andrei Simion 01.03.2023, 20:11

Adriana Iliescu a dezvăluit cum sărbătorește de 1 și 8 martie, alături de Eliza, cu care are un obicei legat de începutul primăverii. Cea mai în vârstă mamă din România a precizat că este mândră de fiica ei.

Adriana Iliescu, despre cum sărbătorește 1 și 8 martie cu Eliza

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, a spus că ea și Eliza nu au o tradiție anume legată de 1 și 8 martie. Singurul lucru pe care obișnuiesc să îl facă la începutul primăverii, în fiecare an, este să cumpere un anumit tip de flori.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie (ziua mamei, n.r.). O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât. Nimic special! În fiecare an, este altfel pentru noi!

De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam, sau dacă aveam bani mergeam la o terasă și tot așa. Niciodată nu am avut o tradiție anume. Singurul lucru pe care îl facem în fiecare an este să cumpărăm zambile albastre. În rest, totul variază”, a declarat Adriana Iliescu, potrivit Click.

Adriana Iliescu 5
Adriana Iliescu

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei

De asemenea, Adriana Iliescu a spus că este mândră de fiica ei, care este studentă la două facultăți după ce a absolvit, anul trecut, șefă de promoție, la Colegiul „Dimitrie Paciurea” și a obținut media 9.50 la examenul de Bacalaureat.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a devenit cea mai în vârstă mamă pe 16 ianuarie 2005, când a născut-o pe Eliza Maria Bogdana, la Maternitatea Giulești din București, prin inseminare artificială, la vârsta de 66 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe