Cum s-au cunoscut Florentin Pandele și Gabriela Firea. Locul surprinzător în care s-au văzut pentru prima oară

Ana-Maria Tudor 19.07.2023, 12:20
Cum s-au cunoscut Florentin Pandele și Gabriela Firea. Locul surprinzător în care s-au văzut pentru prima oară

Gabriela Firea a atras atenția în ultima perioadă datorită implicării sale în scandalul azilelor groazei, în care bătrânii erau ținuți în condiții inumane. Fostul primar al Capitalei a fost nevoită să demisioneze din funcția pe care o deținea în cadrul Ministerului Familiei.

Chiar dacă Gabriela Firea a fost readusă în atenția publicului prin circumstanțe negative, de această dată, oamenii au dorit o perspectiva și asupra vieții personale a fostului ministru. Iată cum s-au cunoscut Florin Pandele și Gabriela Firea.

Gabriela Firea s-a căsătorit cu actualul soț la un an după decesul fostului partener

Viața personală a Gabrielei Firea a fost mereu subiectul unor controverse. Decizia sa de a se căsători cu Florentin Pandele a surprins multă lume.

Înainte de a face acest pas important, Gabriela Firea trecuse printr-o perioadă dificilă, în urma pierderii soțului său, Răzvan. Cu toate acestea, la scurt timp după această tragedie, Firea a luat hotărârea de a se căsători din nou.

Gabriela Firea a afirmat ferm că nu regretă alegerea făcută în privința căsătoriei sale. Aceasta a precizat că tradiția impune un doliu de 40 de zile, dar ea a ales să-l țină timp de 9 luni.

Citește și: Gabi Firea l-a înşelat pe Florentin Pandele? Fostul primar al Bucureştiului a spus tot despre presupusa aventură cu Tăriceanu

Cum s-au cunoscut Florentin Pandele și Gabriela Firea

Coincidența a făcut ca înmormântarea soțului Gabrielei Firea să-l aducă în calea ei pe Florentin Pandele, primarul din Voluntari. La scurt timp după acest eveniment devastator, Gabriela a primit un mesaj prin care i s-a comunicat că și tatăl lui Pandele a încetat din viață.

La început, Gabriela nu a înțeles de ce i s-a transmis această informație, dar apoi i s-a spus că ar fi frumos ca ea să ducă o coroană de flori la înmormântare, întrucât și Pandele participase la înmormântarea soțului ei.

Prima lor întâlnire a fost departe de a fi una obișnuită. Cei doi s-au intersectat la înmormântare, unde Gabriela Firea i-a prezentat condoleanțele sale.

Vezi și: Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă. Abia acum s-a aflat adevărul despre cei doi

Apoi, s-au reîntâlnit câteva săptămâni mai târziu, când primarul din Voluntari a invitat-o să vadă biserica pe care o construia, iar de atunci și până la momentul actual cei doi au fost de nedespărțit, formând o echipa sudată atât pe plan personal, cât și pe plan politic.

„Tatăl lui Florin a decedat pe 16 iulie. Un prieten apropiat al lui Florin, mă cunoștea și mi-a dat un SMS: „A murit tatăl domnului primar.” L-am întrebat, apoi, de ce mi-a dat acel SMS.

Mi-a spus că știa că și el a fost la înmormântarea lui Răzvan. A fost și la parastas și s-a gândit că eu, într-un fel, vreau să mă revanșez și că, poate, vreau să trimit măcar o coroană.”, a spus Gabriela pentru Ciao, potrivit aktual24.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe