Cum s-au cunoscut, de fapt, Vlăduța Lupău și Adi Rus. Legătura cu facultatea de medicină veterinară. ”Atunci a venit el”

Cristian Cojocaru 02.05.2021, 18:15
Cum s-au cunoscut, de fapt, Vlăduța Lupău și Adi Rus. Legătura cu facultatea de medicină veterinară. ”Atunci a venit el”

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, este format din Vlăduța Lupău și Adi Rus. Deși cei doi se cunosc de mai mult timp, abia în urmă cu doi ani au hotărât să formeze un cuplu. Fostul portar al CFR Cluj a luptat mult până a ajunge la inima Vlăduței.

Cum a început totul între Vlăduța Lupău și Adi Rus

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și jumătate, iar aceștia par pe zi ce trece tot mai îndrăgostiți. Lui Adi Rus nu i-a fost însă ușor să ajungă la inima Vlăduței Lupău, având în vedere că a trebuie să se lupte atât la propriu cât și la figurat. Vlăduța este mândria fostului portar al CFR Cluj și nu ezită să o arate de fiecare dată când are posibilitatea. După cum afirma presa locală, fostul portar s-a și bătut cu fostul partenerei al actualei soții, în timpul unui concert.

”Conform unor surse citate de Gazeta de Cluj, Adrian Rus a fost scos de jandarmi afară din festival după ce acesta l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul unui milionar din judet. Nu este clar ce s-a întâmplat, dar se pare că cei doi «masculi» s-au certat de la Vlăduța Lupău, actuala iubita a lui Adi Rus și fosta parteneră a lui Adrian Mureșan”, au scris jurnaliștii de la Gazeta de Cluj în vara lui 2018.

Cei doi nu s-au cunsocut oricum ci cu ajutorul muzicii. Astfel, Adi Rus a văzut-o pe Vlăduța Lupău în tim ce se afla pe scenă, în cadrul unei eveniment la care a fost invitată să cânte. Acela a fost momentul în care fostul portar, a fost vrăjit de actuala lui soție.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”, a povestit Vlăduța.

Vladuta Lupau si Adi Rus s-au casatorit in toamna lui 2019
Vladuta Lupau si Adi Rus s-au casatorit in toamna lui 2019

Din cauza pandemiei au fost nevoiți să renunțe la petrecere

Adi Rus a vrut să continue să o impresioneze pe cea care urma să îi devină soție, astfel că a pus la cale o metodă inedită de a o cere pe Vlăduța Lupău în căsătorie.

”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul”, a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au fost prezenți atât la starea civilă cât și în cadrul bisercii la ceremonia religioasă, în anul 2019. Toți cunoscuții acestora au fost luați prin surprindere de marele pas făcut de cei doi. Din cauza pandemiei, fericitul cuplu s-a văzut nevoit să renunțe la petrecerea de nuntă, care trebuia să aibă loc în primăvara anului trecut.

Astfel, sportivul a demonstrat tuturor că este pregătit să lupte împotriva a orice, pentru a o face fericită pe Vlăduța Lupău, iar drept răsplată, soția sa are un loc special în inima ei pentru el, mai ales că soțul ei o răsfață în permanență. Cei doi au avut parte și de o vacanță la începutul acestui an, în Maldive, mergând singuri. În cea de-a doua vacanță, cea din Tulum, cei doi au fost însoțiți de fratele fostului portar al CFR Cluj, și viitoarea lui soție.

Urmăriți Impact.ro și pe