Cine a fost iubitul milionar al Vlăduței Lupău. L-a părăsit pentru a se căsători cu Adi Rus

Iancu Andreea 19.06.2020, 09:03

Vlăduţa Lupău este o tânără care face furori pe Youtube datorită glasului său plăcut. Cu toate acestea, viața amoroasă a artistei este cel puțin la fel de interesantă. Cântăreața este căsătorită cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus, însă în trecut a avut un iubit milionar. Totodată, s-a zvonit că s-ar fi iubit și cu saxofonistul trupei în care cântă.

O viață amoroasă tumultoasă

Vlăduța Lupău se bucură de succes în rândul tinerilor. Interpreta de muzică populară a strâns milioane de vizualizări cu videoclipurile sale. Se pare că pasiunea pentru muzică a fost cultivată încă de la o vârstă fragedă. Astfel, de la numai 4 ani, Vlăduța știa că își dorește să devină o cântăreață cunoscută. Și cum succesul nu vine singur, viața personală a solistei de folclor a ajuns în prim plan.

În prezent, Vlăduța Lupău este căsătorită de aproximativ un an de zile cu portarul echipei CFR Cluj, Adi Rus. Bărbatul este fiul fostului chestor de poliție, Toma Rus, și fost secretar de stat în Ministerul de Interne. Totuși, se pare că vedeta s-ar fi iubit în trecut și cu fiul omului de afaceri Vasile Mureșan.

Vlăduța Lupău s-a iubit cu Adrian Mureșan Foto - ziaruldecluj.ro
Vlăduța Lupău s-a iubit cu Adrian Mureșan
Foto – ziaruldecluj.ro

Vlăduța Lupău, obișnuită cu luxul și cadourile scumpe

Iar alegerea Vlăduței nu este deloc întâmplătoare. Familia Mureșan este una dintre cele mai bogate din zona Clujului. Membrii săi dețin firma Comimpex, cel mai mare distribuitor de țigări din zona Transilvaniei.

Astfel, Vlăduța a trăit o relație de dragoste în lux. Fostul său iubit obișnuia să îi facă numai cadouri scumpe. Pe de o parte, atunci când erau împreună, cei doi călătoreau și se distrau în vacanțe scumpe. Totodată, Vlăduța a primit un bolid Porsche, de zeci de mii de euro și chiar a fost sponsorizată de Adrian Mureșan cu 10.000 de euro pentru un spectacol susţinut de artistă.

Pe de altă parte, s-a zvonit că proaspăta soție, Vlăduţa Lupău, s-ar fi iubit cu Armin Nicoară, saxofonistul formaţiei în care artista cântă.

Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?, a spus cântăreaţa de muzică populară.

Inclusiv Nicoară neagă o astfel de relație între el și Vlăduța, însă nu le fel de vehement.

Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap, potrivit aceleiași surse.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...