Cum s-au cunoscut, de fapt, Marina Almășan și Victor Socaciu. Femeia a trebuit să divorțeze de primul soț, a fost scandal mare

Ioana Bucur 03.01.2022, 11:27
Cum s-au cunoscut, de fapt, Marina Almășan și Victor Socaciu. Femeia a trebuit să divorțeze de primul soț, a fost scandal mare

O poveste de dragoste desprinsă parcă din scenariul unui film sau din paginile unui roman. Poate nu a fost dragoste la prima vedere, însă la a doua se pare că au ieșit scântei. Deznodământul trist este prea bine știut, însă puțini își amintesc cum s-au cunoscut, de fapt, Marina Almășan și Victor Socaciu. Prezentatoarea a trecut printr-un divorț dificil, iar scandalurile nu au lipsit din jurul lor.

Când și cum s-au cunoscut Marina Almășan și Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani, după aproape o lună întreagă petrecută pe un pat de spital, luptându-se, potrivit familiei, cu o infecție agresivă. Artistul a lăsat în urma sa o mare de suferință și trei copii care îi vor simți lipsa zi de zi.

A fost unul dintre cei mai talentați și apreciați interpreți de muzică folk ai scenei românești, realizator TV și parlamentar, stârnind pasiuni intense nu doar în inimele admiratoarelor ci și în cazul femeilor pe care le-a iubit și care, la rândul lor, l-au iubit cu toată inima.

Ultimii ani ai vieții sale au fost marcați de relația dificilă pe care a avut-o cu fosta soție, prezentatoarea Marina Almășan, care îi reproșa că se îndepărtase de fiul lor, Victor. Prea puțini își amintesc că cei doi au trăit o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film.

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au cunoscut, întâia oară, în anii ’80, pe vremea când prezentatoarea era studentă și crainic la „Radiovacanța Costinești”, iar el era deja un nume important al scenei muzicale românești. Drumurile li se intersectau din nou, zece ani mai târziu, când Almășan își câștigase un loc de realizator de emisiuni la TVR.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Marina Almășan și Victor Socaciu. Femeia a trebuit să divorțeze, a fost scandal mare

Ambii erau căsătoriți cu alte persoane

Povestea lor de dragoste ar fi început în anul 1996, deși ambii erau căsătoriți cu alte persoane. Prezentatoarea și-a părăsit soțul pentru artist, în 1996, căsătorindu-se cu Socaciu în același an.

În aceeași perioadă, Marina Almășan a dezvăluit publicației VIP că o femeie necunoscută o asalta cu telefoane. Se pare că apelantul misterios ar fi fost fosta amantă a interpretului, Mariana Mihălean, furioasă că fusese abandonată de bărbatul pe care îl iubea. Mai mult, femeia s-ar fi lăudat, la un moment dat, că a avut și o altercație fizică cu vedeta TVR, din care a ieșit învingătoare.

Răzbunarea fostei amante nu s-ar fi oprit acolo. Ea ar fi fost cea care l-a informat de soțul de la acea vreme al Marinei Almășan, Dan Liviu Ungureanu, că era trădat de partenera de viață. De aici, lucrurile au escaladat, iar Marina a divorțat în cele din urmă de Ungureanu pentru ca apoi să se mărite cu artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...