Marina Almășan, declaraţii cumplite despre înmormântarea lui Victor Socaciu. Este crunt ce s-a întâmplat

Iancu Andreea, Dan Grecu 31.12.2021, 18:01
Marina Almășan, declaraţii cumplite despre înmormântarea lui Victor Socaciu. Este crunt ce s-a întâmplat

Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum, în urmă cu o zi, de către rude, prieteni și apropiați, alături de admiratorii care i-au apreciat muzica. Printre aceștia s-a aflat și Marina Almășan, fosta soție a artistului, care a făcut declarații neașteptate despre înmormântarea lui Victor Socaciu. Vedeta nu s-a mai sfiit să vorbească despre un subiect sensibil.

Marina Almășan, dezvăluiri despre înmormântarea lui Victor Socaciu

Trecerea lui Victor Socaciu în neființă a uimit pe toată lumea, după ce cântărețul a trecut prin momente dificile, fiind internat în spital în ultimele sale clipe de viață. Ieri, artistul a fost condus pe ultimul drum de către familie și oameni care l-au cunoscut și apreciat, printre aceștia remarcându-se și fosta soție a regretatului cântăreț. Marina Almășan și-a însoțit fiul, pe Victoraș Socaciu, la funeraliile tatălui său, însă a făcut și o serie de dezvăluiri despre înmormântarea fostului soț.

Se pare că fosta parteneră a făcut confesiuni neașteptate despre dorința artistului, care ar fi sperat să fie înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Atât Marina Almășan, cât și copiii regretatului artist, și-ar fi dorit ca Victor Socaciu să își doarmă somnul veșnic în cimitirul din Capitală. În plus, vedeta consideră că fostul său partener merita un loc printre cei mai cunoscuți artiști ai țării.

Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu. (…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu, a declarat Marina Almășan pentru Antena Stars.

Marina Almășan, despre înmormântarea lui Victor Socaciu
Marina Almășan, despre înmormântarea lui Victor Socaciu

Prezentatoarea a făcut confesiuni incredibile

Victor Socaciu a părăsit această lume pe 27 decembrie, iar pe data de 30 decembrie a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Corbu, județul Prahova. Fosta lui soție, Marina Almășan, a declarat că artistul și-ar fi dorit să își doarmă somnul de veci în Cimitirul Bellu, acolo unde și alți oameni de valoare se află înhumați. Vedeta este nemulțumită de faptul că oamenii dragi și admiratorii nu vor putea avea acces mai ușor la mormântul cântărețului. Marina Almășan consideră că fostul soț ar fi trebuit să fie înconjurat de artiștii țării și să poată fi vizitat de cât mai mulți oameni.

Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări, pentru ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit.

Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni, a mai transmis fosta soție a regretatului artist.

În ciuda nemulțumirilor exprimate de Marina Almășan, trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum, iar artistul își va dormi somnul veșnic în cimitirul de la Corbu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...