Cum s-au bătut Gigi Becali și Gheorghe Hagi pentru o femeie. „A intrat peste ei în cameră”

Marian Cărăvan 01.07.2020, 12:15

Gigi Becali și Gică Hagi se cunosc încă de pe vremea comunismului și au devenit și rude, însă la un moment s-au luat la bătaie pentru o femeie. Un apropiat al fostului mare fotbalist a făcut dezvăluiri incendiare.

Cum s-au bătut Gigi Becali și Gheorghe Hagi pentru o femeie

Povestea începe în anii 80, când Gigi Becali era un personaj necunoscut în lumea fotbalului. A intrat însă în fenomen prin intermediul lui Gică Hagi, de care s-a apropiat foarte mult și nu rata nicio ocazie de a urmări meciurile în care evolua acesta, fie la Sportul Studențesc, fie la Steaua. Și sta nu era totul, cei doi au devenit destul de apropiați și petreceau mult timp împreună. Dar nu a fost totul perfect între Gigi Becali și Gică Hagi, la un moment dat au ajuns chiar să se ia la bătaie, pentru o femeie pe care o cunoscuseră în acea perioadă. Un fost fotbalist și fost coleg de echipă cu Gică Hagi la o grupă de copii a făcut dezvăluiri incendiare.

Hristu Mihale a povestit cum era să se încheie brusc prietenia dintre Gigi Becali și Gică Hagi, din cauza unei balerine de care marele fotbalist era îndrăgostit. dar pe fir intrase și Gigi, care începuse să-i facă avansuri lui Judith.

„Într-un local de pe Moșilor, „La Ileana”, se adunau fete. Gică se îndrăgostise lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes. Cum pe acolo venea și Gigi, care evoluase ca tupeu, n-a trecut mult și a început să-i facă avansuri lui Judith. Într-o zi, vine Gică neanunțat la matroana Ileana și află de la ea că Gigi e într-o cameră cu Judith. Negru de supărare, a intrat peste ei în cameră, dar acolo nu se întâmpla nimic: ea era pe canapea, Gigi la masă. Gică a sărit la bătaie, dar i-am despărțit și s-a lăsat doar cu înjurături. Ulterior, deși Gică o iubea la nebunie pe Judith, relația s-a sfârșit din cauza părinților lui”, a spus Mihale, pentru Libertatea.

Cum s-au bătut Gigi Becali și Gheorghe Hagi pentru o femeie. „A intrat peste ei în cameră”
Cum s-au bătut Gigi Becali și Gheorghe Hagi pentru o femeie. „A intrat peste ei în cameră”

Cum s-a apropiat Gigi Becali de Gică Hagi

Pentru Gigi Becali, omul cu banii de la FCSB, apropierea de fotbal s-a făcut prin intermediul lui Gică Hagi. Încă de pe vremea când România era sub comunism, fiind condusă de Nicolae Ceaușescu, Gigi Becali pătrunsese în lumea fotbalului. Nu rata nicio ocazie de a urmări pe viu meciurile lui Gică Hagi, fie la Sportul Studențesc, fie la Steaua. Practic, cei doi erau de nedespărțit, Gigi Becali devenise un fel frate mai mare pentru Hagi, un fotbalist aflat în plină ascensiune în acele vremuri. Deseori, după meciuri, cei doi se delectau la câte o terasă sau în barul Hotelului Nord din București, pentru a urmări programul de cabaret.

„Prin ’84, Gigi Becali, care-și făcea veacul prin restaurantele bucureștene, a venit la un meci al Sportului. La final, Gigi, poreclit „Țânțarul” pe-atunci, l-a abordat pe Hagi, ispitindu-l cu iaurt proaspăt de oaie! Gică n-a zis nu, că-i plăcea iaurtul, și – tot cărând iaurt pentru Gică – Gigi a reușit să se infiltreze în cercul nostru. Tatăl său avea 600 de oi”, a rememorat Mihale.

Gigi Becali nici nu mai voia să plece acasă după astfel de seri petrecute în compania fotbalistului. Așa că a ajuns chiar să doarmă pe jos, în aceeași cameră de cămin cu Gică Hagi.

Urmăriți Impact.ro și pe