Suma pentru care Becali ar fi dispus să renunțe la FCSB. A făcut anunțul după victoria obținută de CFR Cluj

Marian Cărăvan 15.06.2020, 15:37

FCSB a pierdut teren în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, după eșecul de duminică seară, 0-1, în Gruia. Deși probabil nu o va face niciodată, Gigi Becali a anunțat la câteva ore după meci pe ce sumă ar fi dispus să vândă clubul.

Gigi Becali a anunțat suma pentru care ar fi dispus să renunțe la FCSB

Autogolul lui Ovidiu Popescu a fost suficient pentru ca FCSB să plece fără niciun punct din Gruia. CFR Cluj s-a distanțat la 7 puncte în fruntea clasamentului și pare tot mai aproape de un nou titlu.

Cu toate că FCSB a pierdut, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, fiind cumva pe stilul său. Finanțatorul FCSB și-a păstrat optimismul în privința șanselor la titlu. Totodată, Becali a surprins din nou cu o declarație ce le-a dat idei multora. Acesta a dezvăluit suma pentru care ar fi dispus să renunțe la FCSB.

„E posibil să o dau, dar după aia iau altă echipă. Ca să mă distrez. Nu aş da-o pe 50 de milioane de euro, decât dacă mi-ar da 200 de milioane.

Pe 100 nu aş da-o, pentru că FCSB e deja inima românilor, inima suporterilor. E o plăcere a oamenilor, oamenii mă iubesc prin prisma faptului că sunt la club. Dacă o dau eu, cine are grijă? După aia intră în faliment”, a spus Gigi Becali, la ProX.

Gigi Becali a pus ochii pe un fundaș de la Viitorul

Viitorul Constanța a devenit o pepinieră pentru Liga 1. Gigi Becali nu și-a ascuns deloc interesul pentru unul dintre fundașii centrali ai lui Gică Hagi, internaționalul Virgil Ghiță. Acesta s-a remarcat duminică în meciul câștigat de echipa sa în dauna celor de la Poli Iași. Ghiță a marcat golul victoriei (n.r. – cu 2-1) și a afișat un entuziasm moderat când a aflat că a intrat în vizorul lui Gigi Becali.

”Este normal să joci bine când știi că lumea se uită după tine. Este bine pentru mine că sunt dorit, nu neapărat doar de FCSB.

E bine când știi că lumea te observă. Deocamdată sper să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a declarat Ghiță după meciul cu Poli Iași.

Virgil Ghiță, 22 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 900.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe