Cum s-a schimbat relația dintre Adda și Cătălin Rizea, după Asia Express. Mărturisirea sinceră care i-a uimit pe fani

Diana Radu 19.06.2020, 14:28

Adda și Cătălin Rizea au reușit să atragă toate privirile la Asia Express asupra lor din cauza șirului nesfârșit de certuri și neînțelegeri. Deși, mulți cred că nu se potrivesc și că se vor despărți, iată că cei doi formează încă un cuplu și au rămas la fel de neliniștiți.

Cum s-a schimbat relația dintre Adda și Cătălin Rizea, după Asia Express

Adda și Cătălin Rizea au participat la emisiunea Asia Express, sezonul 3, de pe Antena 1 acolo unde fanii i-au putut vedea cum se comportă atunci când sunt filmați. Recent, cei doi au acordat un interviu pentru Okmagazine iar în cele ce urmează o să descoperiți că au rămas fix așa cum îi știți. Adda este în continuare la fel de temperamentală, însă Cătălin o iubește chiar și așa. Asadar, cei doi sunt dovada vie că extremele se atrag.

Foștii concurenți de la Asia Express formează un cuplu picant de șase ani de zile și au împreună un băiețel pe nume Alex. Despre relația lor, aceștia spun că deși este zbuciumată, nu este plictisitoare.

adda, catalin, asia express
Cum s-a schimbat relația dintre Adda și Cătălin Rizea, după Asia Express

Întrebați despre cum a fost pentru ei să își vadă reacțiile de acasă și ce părere au despre cum i-au perceput fanii, cei doi au spus că s-au amuzat foarte tare.

Adda: „Am râs foarte tare. Ne uitam şi ziceam: Mamă, ce proşti suntem! Cătă era foarte cicălitor. Cei din producţie, pentru că l-au iubit foarte mult pe Cătă, nu au dat tot la TV. (râde)

Cătălin: „Am râs de am făcut pe noi. Ne-am dat seama că de multe ori am pierdut probe pentru că nu eram atenţi sau pentru că ne tachinam încontinuu. Eu am mers acolo în calitate de soţ, dar şi de manager al Addei şi trebuia să mă controlez. Oricum o iubesc foarte tare aşa cum e.

Cât despre cum s-a schimbat viața lor după Asia Express, aceștia spun că nu au sesizat nicio sichimbare, ci că viața lor arată la fel. „Viaţa noastră era la fel de agitată”, a spus Adda. „Nu prea s-a schimbat, eram la fel de sudaţi şi legaţi şi înainte, cu nebunia asta a noastră specială”, a completat Cătălin.

„Dacă am merge la psiholog, psihologul ar avea nevoie de psihiatru”

Cu toate că Adda și Cătălin sunt foarte temperați ți în viața de zi cu zi, se aprind foarte repede și se contrazic din orice, cei doi nu s-au gândit niciodată să se despartă. Și, deși sunt două caractere puternice și de aceea iese foc când se ciocnesc, ei spun că psihologul nu i-ar putea ajuta.

Adda: „Dacă am merge la psiholog, psihologul ar avea nevoie de psihiatru după aceea”.

Cătălin:„În ultima noapte de cazare din Taiwan, am dormit la un psiholog. I-am povestit despre noi şi ne-a zis, cu amabilitatea de rigoare, că suntem un cuplu special”.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe