Ce au făcut Adda și soțul ei imediat după eliminarea de la Asia Express. ”M-am schimbat, văd lucrurile altfel”

Redacția IMPACT 22.04.2020, 12:02
Ce au făcut Adda și soțul ei imediat după eliminarea de la Asia Express. ”M-am schimbat, văd lucrurile altfel”

Fanii show-ului de pe Antena 1 și-au pus o sumedenie de întrebări, după cea mai recentă difuzare Asia Express. În episodul în care au fost eliminați din cadrul competiției, cei doi au dat dovadă de momente neașteptate. La fel de surprinzător a fost și mesajul pe care vedeta l-a postat după ce s-a aflat cine va merge în marea finală.

Ce au făcut Adda și soțul ei imediat după eliminarea de la Asia Express

Mai mult, în competiție au mai rămas doar Sorin Bontea și Răzvan Fodor, alături de echipa formată din Speak și Ștefania. Adda le-a spus fanilor săi adevărul, prin intermediul unei postări foarte cuprinzătoare, în mediul online. În penultimul episod din sezonul 3 al Asia Express, Cătălin Rizea și Adda au avut parte de o eliminare din competiție. De aceea, mulți s-au întrebat dacă ei se vor despărți, însă mariajul lor e mai solid ca oricând, după ce au trecut prin numeroase încercări, departe de țară.

Mesajul artistei după eliminarea ei și a lui Cătălin Rizea

„Ăștia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experiență! Am învățat multe despre noi înșine și despre celălalt, dar cel mai important-ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ!  Ne-am dorit mult să jucăm finală mare dar “stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinația.“ Clișeu- adevaru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat! Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine și ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct-Taipei! L-am văzut de sus, fericiți că am reușit! Am tras cu ultimele puteri și, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi!”, și-a început Adda postarea de pe Instagram.

Ce au făcut Adda și soțul ei imediat după eliminarea de la Asia Express. ”M-am schimbat, văd lucrurile altfel”
Adda a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după eliminarea din cadrul sezonului 3 Asia Express

„Îți mulțumesc, Cătălin, că mi-ai fost și îmi ești sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gură mare care urlă și te supără, dar care uită în 5 minute ce a zis și nu mai știe cum să te împace. Dar eu am inimă la fel de mare precum gură! Promit! Sunt o norocoasă că te am da’ și tu ești norocos. O nebună mai mare nu găsești, iar cu mine nu o să te plictisești niciodată. Și la 80 de ani eu o să fac mișto de ține! Dar și tu de mine că știi că nu mă supăr! O să râdem până o să ne zboare protezele, iar nepoții noștri o să zică că suntem pe ciuperci! Te iubesc cel mai mult pe ține și pe Alexuțu nostru! Am promis “La bine și la rau” și așa a fost și în Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celalat când am căzut. Și, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfectă, dar important e că recunosc asta și că îmi dau tot interesul să fiu mai bună, să corectez ce e rău și să păstrez ce e bine. Sunt mândră de noi! Și pentru ultima oară —-IUBIREEEEE, TE IUBESC ÎN !#%@ MEA!!! ❤❤❤, a fost mesajul Addei, în stilul său caracteristic.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe