Cât a câștigat, de fapt, Răzvan Fodor la Asia Express. Suma este mult mai mică

Luiza Moldovan 11.06.2020, 17:35

Răzvan Fodor a împărțit cu Sorin Bontea premiul de 30.000 de euro câștigat la Asia Express. O vizită la Impozite și Taxe și câteva analize mai încolo, Răzvan Fodor a mai rămas cu aproximativ 10.000.

Banii lui Răzvan Fodor de la Asia Express nu sunt chiar așa de mulți

“Nici nu știi cum să o dai, că dac le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde E un premiu de 30.000 de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe, de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit 2000 de euro pe analize, ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă”, a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

După plata impozitelor, din banii de la Asia Express n-au mai rămas cu mare lucru
După plata impozitelor, din banii de la Asia Express n-au mai rămas cu mare lucru

Și soția lui Sorin Bontea e talentată în bucătărie

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost marii câștigători ai concursului Asia Express. Cei doi au devenit prieteni buni în timpul filmărilor, deși nu se cunoșteau înainte. Răzvan Fodor trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Irina.

Cei doi au o fetiță adorabilă, pe nume Diana.

Sorin Bontea e căsătorit din 1994 și are doi copii – un băiat și o fată. Despre soția sa, chef Sorin Bontea spune că e o bucătăreasă foarte bună. Amândoi gătesc acasă și, da, chiar și soția lui e talentată în bucătărie. Sorin Bontea s-a angajat ca ajutor de bucătar.

A muncit mult. La început tot ce făcea era să curețe cartofi și ceapă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI