Cum s-a pozat Ruby la piscină. Nu și-ar fi putut imagina nimeni că va face așa ceva

Andra Daoud 09.08.2022, 08:12

Ruby nu se dezminte și, cu fiecare apariție pe social media, este din ce în ce mai provocatoare. Artista și-a pus în valoare pielea bronzată și tatuajele într-o serie de imagini la piscină, iar cei care au văzut-o pe social media au copleșit-o imediat cu like-uri și comentarii. Cum a apărut Ruby, la câteva zile după ce a avut probleme de sănătate.

Ruby s-a pozat în ipostaze provocatoare la piscină

Ruby își surprinde fanii de pe social media cu fiecare apariție. Artista în vârstă de 33 de ani nu se ferește de ipostazele provocatoare, cu atât mai mult acum, când este vară. Ruby a profitat de vremea frumoasă și a petrecut o zi la piscină.

Cu un costum de baie de culoare roz, din două piese, foarte decupat, Ruby nu a putut rezista atunci când a văzut oglinda din apropierea piscinei și a început să-și facă poze în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Cei care au văzut imaginile pe Instagram au copleșit-o imediat pe cântăreață cu like-uri și comentarii. Fotografiile au strâns peste 15.000 de aprecieri într-o zi.

Ruby la piscina 1
Captura din videoclipul postat de Ruby

Ruby a ajuns la spital recent

Cântăreața a avut unele probleme în urmă cu câteva zile, dar se pare că le-a depășit rapid. La începutul lunii, Ruby a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a simțit rău în urma unei proceduri cosmetice. Artista le-a transmis atunci fanilor ei, de pe patul de spital, că și-a injectat o substanță pentru a arăta mai bine, însă organismul ei a avut o reacție alergică puternică și a început să se simtă rău, fiind nevoită să apeleze la medici.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.”, a mărturisit Ruby, la o emisiune TV, după întâmplarea nefericită.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe