Cum s-a pozat Loredana Groza de Paşte. Fanii au observat imediat detaliul

Ana Anitoiu 03.05.2021, 16:01

Loredana Groza a surprins cu o fotografie pe care a făcut-o și a publicat-o duminică, în prima zi de Paște. Cântăreața, care a iscat recent o controversă, după ce a lansat piesa cu videoclip ”Fericire” la care a colaborat cu mai mulți maneliști, a fost lăudată de fanii ei pentru noua imagine.

Cum s-a pozat Loredana Groza de Paște

Recent, invitată la o ediție a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Loredana Groza a avut o apariție incendiară. Lipsită de inhibiții, artista s-a prezentat cu un decolteu extrem de îndrăzneț. Totuși, pentru prima zi de Paște, cântăreața a ales o ținută cu totul diferită.

Loredana Groza a ținut să le transmită ”Hristos a Înviat” și ”Paște fericit” fanilor ei, duminică, printr-un mesaj și o poză pe care le-a publicat pe internet. În imagine, vedeta apare îmbrăcată cu o pereche de blugi de un albastru deschis, asortați cu o vestă din denim, sub care a purtat un top alb transparent, cu dantelă. Întreaga ținută a fost potrivită cu o pereche de pantofi sport albi. Cântăreața nu a uitat să includă în fotografie și un ou vopsit și a ales unul albastru. Deschideți galeria foto de mai sus!

Cum s-a pozat Loredana Groza de Paste. Ce au observat fanii
Loredana Groza

De ce a fost lăudată Loredana Groza de fanii ei, de Paște

Zâmbitoare, așezată pe treptele unei scări, lângă un buchet de trandafiri albi și o instalație de lumini, Loredana Groza și-a fermecat din nou fanii. Vedeta a primit numeroase mesaje în care fanii i-au scris ”Adevărat a Înviat” și i-au întors urările frumoase. Însă, alții nu s-au limitat la aceste lucruri și au lăudat-o pe artistă.

”Frumusețe”, ”Înger sălbatic” și ”Loredana ai un super corp pe bune!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor impresionați de silueta de invidiat și de chipul de porțelan pe care Loredana Groza le are la vârsta de 50 de ani.

Loredana Groza a pus capăt unui zvon

În timpul vizitei sale la matinalul Antenei 1, Loredana Groza a ținut să pună capăt unui zvon – acela potrivit căruia ar fi apelat la o intervenție pentru mărirea bustului. Cântăreața a spus că în ciuda a ceea ce se crede, nu are silicoane.

”Voi băieții vă concentrați pe un singur lucru și nici pe ăla nu-l faceți cum trebuie. S-a făcut test în spate, dacă am sau nu silicoane. Sunt naturali, a ieșit organic, bio, la mine”, a spus Loredana Groza, glumind că este dispusă să renunțe la jacheta decoltată, după ce Dani Oțil i-a reproșat cu umor că a venit prea îmbrăcată la emisiune, spre deosebire de felul în care a pozat într-o vacanță petrecută în Maldive.

Urmăriți Impact.ro și pe