Nu se poate abţine. Loredana Groza, şedinţă foto în piscină. Fanii au rămas fără cuvinte

Stan Filon 19.04.2021, 09:54

Loredana Groza revine în atenţia publicului cu fotografii incitante. Vedeta s-a fotografiat chiar la piscină, iar costumul de baie de-abia acoperă formele voluptoase ale vedetei. Cântăreață se află de ceva timp în America, unde s-a refugiat de vremea rece din România.

Loredana Groza, şedinţă foto în piscină

Loredana Groza petrece la Miami! Vedeta se lasă mângâiată de razele soarelui, într-un costum de baie minuscul. Cântăreața s-a fotografiat într-o piscină, dar și în timp ce dansa, sub soarele din Miami. S-a fotogafiat și lângă un bolid de lux cu o culoare țipătoare, dar și la un restaurant elegant.

Zielel trecute a fost văzută la ziua unei prietene, alături de mai multe persoane. Distracția a ținut până în zori, iar Loredana a făcut ce știe ea mai bine. Le-a cântat prietenilor săi, cu care s-a simțit extraordinar, după cum s-a văzut cu ochiul liber în forografiile postate pe rețelele de socializare. Loredana Groza a împlinit 50 de ani, dar parcă arată mai bine ca acum 10 ani. Mulți spun că ”de vină” sunt operațiile estetice. Artista sune însă că face multe exerciții fizice și așa se menține atât de bine.

Loredana Groza, sedinta foto in piscina
Loredana Groza, sedinta foto in piscina

Întinerește de la atâta sport

”Ritualul meu de ingrijire e simplu si practic, pentru ca nu am timp sa pierd in saloane sau in cabinetele esteticienilor, cum foarte multi ma acuza. Nu am nimic impotriva interventiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operatie de infrumusetare de niciun fel, cine ma cunoaste stie ca asa e. E usor sa dai vina pe faptul ca nu ai bani sau sa spui ca cineva s-a operat si de asta arata bine, dar nu, nicio operatie si niciun estetician nu te pot ajuta, cu toti banii din lume, sa arati bine daca nu ai grija zilnic de tine.

Sport, mancare simpla, meditatie. E practica ta zilnica, trebuie sa fie constanta, sa iti faci timp dimineata si seara de cateva momente pentru tine, care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa treaca nicio zi fara sa ai putina grija de tine! Operatiile pot sa mai astepte. Sunt atatea solutii simple, eficiente si neinvazive, in ziua de azi”, spunea vedeta. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...