Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Îndrăgostiților. Președintele și-a scos soția la un spectacol de balet. Foto

Diana Radu 15.02.2020, 15:15
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Îndrăgostiților. Președintele și-a scos soția la un spectacol de balet. Foto

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au ales să sărbotorească Ziua Îndrăgostiților la Sibiu, acolo unde au participat la un spectacol de balet. Iată ce ținută a ales să poarte Prima Doamnă a României în ziua dedicată iubirii.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Îndrăgostiților

Soții Iohannis au participat pe 14 februarie la spectacolul de balet Lacul Lebedelor, organizat la centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu. Spectacolul a fost prezentat de trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg, venită pentru prima dată în România.

Cât despre ținuta aleasă de Carmen Iohannis, aceasta s-a afișat cu zâmbetul pe buze la brațul soțului ei, îmbrăcată într-o rochie albă, din brocart cu fir argintiu, la care a asortat o pereche de pantofi roz şi geantă de aceeași culoare.

carem iohannis, klaus iohannis, ziua indragostitilor
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Îndrăgostiților

Rochia a a fost semnată de un tânăr designer român, Andreea Tincu, cea care a şi postat pe o pagină de socializare pozele de la spectacol. Andreea Tincu este un designer cu care soția președintelui a preferat deseori să colaboreze. De asemenea, este de remarcat faptul că Prima Doamnă preferă designerii români și, pentru că le poartă creațiile, susține talentul și dedicarea acestora peste hotare. Iată ce spune designerul de modă despre colaborarea cu Carmen Iohannis.

”Este o colaborare profesională frumoasă, deoarece Prima Doamna preferă design-ul românesc și este o onoare pentru mine să îi semnez o parte dintre ținute… Prima Doamna poartă culori vii, luminoase, însă și ținute all white. Este mult spus fan, până la urmă atunci când ai o silueta frumoasă, iar moda internațională nu presupune exclusiv lungimi 7/8, stilul vestimentar adoptat este în funcție de ce îți stă bine. Fiind creatoare de modă, recomand tuturor femeilor să încerce o viziune mai modernă în modă, să încerce să depășească tipare ce aparțin trecutului”, a declarat Andreea Tincu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI