Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent. De puține ori a mai fost văzută așa

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 23:29

Andra a avut o apariție impresionantă în finala sezonului 11 ”Românii au talent”. De puține ori a mai fost văzută cântăreața așa. Artista a renunțat la inhibiții pentru această ocazie și a îmbrăcat o rochie îndrăzneață.

Cum s-a îmbrăcat Andra în finala ”Românii au talent”

Andra, în vârstă de 34 de ani, a ales o rochie neagră simplă și lungă, cu mâneci lungi și un umăr dezgolit. În plus, artista nu s-a ferit să poarte un șliț îndrăzneț, pe piciorul drept. Jurata a optat pentru o pereche de sandale negre cu toc pentru a-și completa ținuta, precum și o pereche de cercei argintii.

Cântăreața a avut astfel o apariție fermecătoare, cu o rochie ce a pus-o în valoare, în condițiile în care ea a recunoscut de curând că ar vrea să slăbească vreo zece kilograme. Artista a spus că după ce a izbucnit pandemia de coronavirus și-a ieșit puțin din formă, pentru că nu a mai avut evenimente așa cum obișnuia, dar și pentru că îi place să guste dulciuri făcute în casă.

Cum s-a imbracat Andra in finala Romanii au talent. De putine ori a mai fost vazuta asa
Andra

Ce ținută a ales Alexandra Dinu pentru finala ”Românii au Talent”

Dacă Andra a ales o rochie elegantă și îndrăzneață neagră, Alexandra Dinu s-a prezentat cu o ținută aflată la polul opus. Splendida jurată a ales o rochie roz cu paiete, lungă, cu un șliț adânc, mâneci lungi și decolteu tip bărcuță. Jurata

Alexandra Dinu a ales să își poarte părul strâns într-o coadă la spate și și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi argintii. Totuși, cel mai important accesoriu a rămas zâmbetul ei – unul ce s-a transformat la un moment dat într-un gest de complezență, după un comentariu pe care l-a făcut Pavel Bartoș la adresa ei.

Pavel Bartoș, săgetat de Florin Călinescu, în finala ”Românii au Talent”

La rândul lui, Pavel Bartoș a părut deranjat de un comentariu, în finala sezonului 11 al emisiunii ”Românii au Talent”. Juratul Florin Călinescu i-a numit ”macaci” pe el și pe colegul lui, Smiley, după ce a încercat să facă o glumă în stilul său cunoscut.

”Mă gândeam ce frumos arată o narcisă între atâtea maci și între doi macaci”, a spus juratul, făcând referire la coprezentatorii emisiunii ”Românii au Talent”. Vezi AICI cum ce replică i-a dat Pavel Bartoș lui Florin Călinescu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...