Cum s-a îmbolnăvit Elena Ionescu de la Survivor România din cauza Eurovision-ului. Dezvăluiri în premieră

Redacția IMPACT 20.05.2020, 17:50

Elena Ionescu se numără printre concurenții de la Survivor România care au reușit să ajungă în semifinale. Deși, artista se află de mult timp în atenția publicului, puțini știu prin ce probleme a trecut aceasta. Ei bine, mama Elenei a povestit cum s-a îmbolnăvit fiica sa din cauza Eurovision-ului.

Cu ce probleme se confruntă Elena Ionescu de la Survivor România din cauza Eurovision-ului

Mama interpretei Elena Ionescu a vorbit în premiră în cadrul emisiunii Fan Arena despre problemele de sănătate pe care le are fiica sa și despre participarea acesteia la Survivor România. Se pare că Elena se „luptă” cu o frustrare care a apărut în 2013, după ce a participat la Eurovision. Mai exact, concurenta de la Survivor se confruntă cu o formă severă de acnee.

„A fost mai mult o frustrare. Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită. Oamenii nu mai vedeau frumusețea, vedeau aspectul fizic”, a spus mama Elenei, în cadrul emisiunii Fan Arena.

elana ionescu, survivor, eurovision, dezvaluiri
Cu ce probleme se confruntă Elena Ionescu de la Survivor România din cauza Eurovision-ului

Faptul că oamenii nu mai vedeau frumusețea Elenei din cauza coșurilor i-a cauzat multă suferință artistei. Însă, vedeta a sperat că la Survivor România cei de acasă o vor vedea așa cum este în interior, drept pentru care nu a încercat să-și ascundă acneea prin machiaj.

„Ea a spus: Merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat. Eu consider că ea este împlinită. Este ceea ce și-a dorit. A cunoscut oameni cu care au format echipe. Eu, ca om, o văd împlinită și mulțumită pentru ceea ce face acolo. Dacă nu era așa, eu o vedeam altfel. E împlinită”, a mai spus mama Elenei.

De asemenea, Elena a traversat o perioadă dificilă și la sfârşitul verii anului trecut, atunci când ea soţul ei au decis să divorţeze, la un an de când au devenit părinţi şi la mai puţin de doi ani de la nuntă. Artista nu și-a refăcut încă viața spre deosebire de fostul său soț.

Urmăriți Impact.ro și pe