Cum s-a căsătorit Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express. Imagine de colecție

Rădulescu Valentin 23.04.2020, 15:41
Cum s-a căsătorit Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express. Imagine de colecție

Răzvan Fodor a câștigat finala concursului Asia Express alături de Sorin Bontea. Actorul însă face senzație în show-biz-ul românesc. Acesta a avut o apariție extravagantă chiar la nunta lui.

Cum s-a căsătorit Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express

Răzvan Fodor este o apariție extravagantă în show-bzi-ul românesc. Aflat la vârsta de 44 de ani, este încă un om carismatic și chipeș. Acesta a devenit consacrat după ce a făcut parte din faimoasa trupă Krypton. Lui Fodor i-a plăcut televiziunea de mic și nu i-a fost foarte greu să se facă cunoscut prin lumea vedetelor, astfel încât a debutat rapid și a furat inimile multor domnișoare. Acesta a fost chiar și cu faimosul model Catrinel Menghina, cu care a avut și o relație de doi ani.

În timpul căsătoriei cu Irina, actorul a apărut la nuntă în pantaloni scurți, lucru ce dovedește că Răzvan Fodor este un nonconformist. Acesta a filmat chiar și scene fierbinți alături de fina sa, Andreea Ibacka, cu care și-a uimit fanii. Acum acesta a dat dovadă și de o voință puternică, după ce a câștigat la Asia Express alături de Sorin Bontea.

Răzvan Fodor s-a căsătorit în pantaloni scurți
Răzvan Fodor s-a căsătorit în pantaloni scurți

Fodor s-a îndrăgostit de Irina chiar la un botez

Răzvan Fodor și-a cunoscut soția în anul 2007, atunci când s-a îndrăgostit pe loc de naturalețea ei. În timpul unui botez, actorul i-a făcut o farsă, trăgându-i scaunul de sub ea. De atunci, simțul umorului se pare i-a atras și au devenit de nedespărțit. La doar trei ani de la nuntă, cei doi au făcut și un copil, pe nume Diana, iar în prezent aceasta se află la vârsta de 10 ani.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă, care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot (…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, a spus Răzvan Fodor în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe