Cât au slăbit Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. ”Atât am lăsat pe-acolo”

Redacția IMPACT 23.04.2020, 14:14
Cât au slăbit Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. ”Atât am lăsat pe-acolo”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dat dovadă de abilități nebănuite în cadrul competiției Asia Express. Echipa acestora a câștigat sezonul 3 al show-ului de pe Antena 1 și au plecat acasă cu marele premiu.

Cât au slăbit Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. ”Atât am lăsat pe-acolo”

Experiența Asia Express cu siguranță nu a fost una simplă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Momentele grele au reușit să îi apropie pe aceștia, iar prietenia legată între ei este una pe viață, după cum a mărturisit chiar colegul de emisiune al Ginei Pistol. Chef Sorin Bontea a oferit declarații în premieră, după câștigarea marelui premiu de la Asia Express. Competiția a fost una pe măsură, dar i-a adus lui și fostului prezentator Răzvan Fodor suma de 30.000 de euro.

Cât au slăbit Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. ”Atât am lăsat pe-acolo”
Chef Sorin Bontea a dezvăluit cât de mult a pierdut în greutate după experiența Asia Express

Sorin Bontea a oferit declarații impresionante, după câștigarea Asia Express. El și susținut că experiența a fost una pe cât de dură o cred și telespectatorii. În cadrul celui de-al treilea sezon, Sorin Bontea a pierdut și 9 kilograme în greutate. Nu este singurul concurent care a susținut că a venit mai tonifiat înapoi în România, după ce și Adda a oferit declarații similare.

“Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. (…) Umorul este esențial în viață! Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă.”, a transmis chef Sorin Bontea, după ce s-a aflat că a câștigat al treilea sezon din Asia Express, alături de Răzvan Fodor.

Urmăriți Impact.ro și pe