Vedeta PRO TV este însărcinată. Anunț uimitor în showbiz! Cum le-a dat vestea fanilor

Redacția IMPACT 21.04.2020, 19:21
Vedeta PRO TV este însărcinată. Anunț uimitor în showbiz! Cum le-a dat vestea fanilor

Vedeta PRO TV este însărcinată. Anunț uimitor în showbiz! Cum le-a dat vestea fanilor și ce spune despre bebe.

Vedeta PRO TV este însărcinată. Anunț uimitor în showbiz! Cum le-a dat vestea fanilor

E digital host, influencer, creator de conținut în digital media, e Oana Tache și e însărcinată. A ales astăzi să împărtășească această veste cu publicul ei, după șase luni de „claustrare informațională”, să-i zicem așa. Oana a aflat de Crăciun că e însărcinată. Ea spune că și ea, și soțul ei, Filip, și-au dorit acest copil pe care-l așteaptă cu multă, multă bucurie. „A fost și este atât de mare bucuria, încât am vrut să o țin doar pentru mine și familie cât mai mult timp”, a spus Oana, care, de altfel, nu este o natură secretoasă.

Bebelușul a fost conceput în vacanța din Japonia în care au fost la sfârșitul lui 2019.

„Ne doream foarte mult să devenim părinți. Însă, mai ales pentru că amândoi suntem foarte activi profesional, a fost nevoie de o relaxare completă și o în capătul celălalt al lumii, ca să ne resetăm și să neconcentrăm pe ceea ce, iată, împlinește familia noastră. Am aflat de Crăciun că vom fi trei și, deși sună a clișeu, vestea asta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. De când am aflat că va fi băiat, glumim foarte des spunându-ne că, odată conceput în Japonia, Țara Soarelui Răsare, bebelușul nostru va fi sigur un mic extraterestru dependent de răsărituri, vitezăși tehnologie.  Cu așa părinți, sigur va fi un omuleț hiperactiv, vesel și cu personalitate”, spune Oana.

Oana crede că un copil îți schimbă viața, dar depinde cum te raportezi la asta
Oana crede că un copil îți schimbă viața, dar depinde cum te raportezi la asta

Sarcina Oanei decurge fără probleme, bebe e hiperactiv, lucru care o face pe mami să se gândească la tot felul de cariere pentru el, care mai de care mai activă. Până una-alta, are Oana o carieră înainte, de care să-și vadă. Nu are de gând să schimbe ceva la viața ei profesională, cel puțin nu acum. Oana crede cu tărie că, deși un copil îți schimbă complet viața, conteză foarte mult cum te raportezi la asta.

„Cred din tot sufletul că un copil este genul de experiență care îți schimbă complet viața, dar în același timp contează foarte mult cum te raportezi la întreaga ipostază. Așa că mă păstrez pozitivă cum mă știți și încrezătoare că abia de-acum încep distracția și aventura”

Singura reprezentantă a României la European Youth Week

Anul 2019 i-a adus Oanei mai multe premiere, astfel că ea a devenit singura reprezentantă a României la Bruxelles, la European Youth Week și singurul influencer desemnat de Parlamentul European și Comisia Europeană să reprezinte România în cadrul Alegerilor Europarlamentare, colaborând pe proiecte de implicare civică cu Parlamentul European. În plus, tot în 2019 a fost desemnată câștigatoarea Best Social Good Campaigns la WEBSTOCK. Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, vedeta care s-a lansat la 5 ani în televiziune, la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă are la activ peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. A fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV.

De 12 ani este content creator în online, a lucrat pentru peste 30 de branduri internaționale,este fondator și owner al casei de producție de content exclusiv digital Medialike iar acum, în 2020, pregătește lansarea unui nou proiect online care se va numi „Lumea lu’ Tache”.

Urmăriți Impact.ro și pe