FOTO EXCLUSIV

Cum reușește Florentina Opriș să arate, la 52 de ani, ca o adolescentă. Acesta este de fapt secretul ei! FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 13.05.2021, 12:14

Pare că a descoperit un elixir al tinereții, însă adevărul din spatele unui corp perfect este cu totul altul. Cum reușește Florentina Opris șă arate, la 52 de ani, ca o adolescentă. „Ambasadorul unui stil de viață sănătos în România” a fost surprinsă „în acțiune” de echipa de paparazzi Impact.ro. Acesta este, de fapt, secretul ei.

Cum reușește Florentina Opriș să arate, la 52 de ani, ca o adolescentă

Florentina Opriș îi învață pe români, încă de la debutul la Prima TV, cum să trăiască sănătos, iar sfaturile ei includ nu doar un regim alimentar atent construit, ci și antrenamente fizice zilnice. Mulți se întreabă cum reușește vedeta să arate atât de bine, la 52 de ani. Blonda are un trup perfect, dovadă că respectă sfaturile pe care le dă celor care apelează la ajutorul ei. Echipa de paparazzi Impact.ro a surprins-o, recent, la o rundă de jogging și meditație, în aer liber, alături de o prietenă, în zona pădurii Băneasa. Îmbrăcată în echipament negru, cu pantaloni mulați și un maieu lejer, părul desfăcut și cu ochelarii de soare puși, vedeta s-a bucurat de câteva minute de liniște, chiar dacă a tras cu ochiul de câteva ori și în ecranul telefonului mobil.

Cum reușește Florentina Opriș să arate, la 52 de ani, ca o adolescentă
Florentina Opriș

A rămas văduva la 43 de ani

Florentina Opriș și-a pierdut marea iubire. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” avea doar 43 de ani când a rămas văduvă. Soțul ei, bărbatul alături de care a trăit fericită vreme de 25 de ani, a pierdut lupta cu o maladie rară. Rămasă singură, cu un copil de crescut, și-a transformat suferința într-un instrument prin care să poată ajuta și alte femei care trec prin situații similare. Acum, Florentina se declară „o răsfățată a vieții” și o mamă mândră.

Vedeta Kanal D este convinsă că secretul unei vieți echilibrate este o balanță pefectă între trup și suflet, o rețetă ce dă roade, dacă ne uităm cât de bine arată în fotografiile surprinse de echipa de paparazzi a redacției Impact.

„În primul rând, genetica și-a spus cuvântul, dar am și lucrat cu mine însămi. De la nouă ani am făcut sport de performanță, dar fac mișcare și acum. Țin mult la detoxifierea organismului, miercurea și vinerea mănânc doar legume și fructe. Este un fel de post pentru mine. Bunicul din partea tatălui era preot și am învățat de mică să am grijă atât de trup cât și de suflet”, spunea Florentina Opriș, citată de VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...