FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprins Giani Kiriță în trafic. Toți au rămas uimiți când au văzut ce ascunde în portbagaj. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 12.05.2021, 14:19

Ups, asta nu ar fi trebuit să se vadă! Echipa de paparazzi a redacției Impact l-a prins „în acțiune” pe unul dintre cei mai simpatici sportivi din România. Cum a fost surprins Giani Kiriță în trafic. Toți au rămas uimiți când au văzut ce ascunde în portbagaj.

Cum a fost surprins Giani Kiriță în trafic

Au trecut ani buni de când simpaticul Giani Kiriță s-a retras din fotbal, însă sportivul nu a renunțat la programul riguros de antrenamente, iar orele petrecute la sală se văd din plin, el fiind într-o formă de invidiat. În vârstă de 44 de ani, fostul concurent de la Exatlon este și un burlac convins, stil de viață ce îi permite să își facă organizeze timpul după bunul său plac. Echipa de paparazzi a redacției Impact l-a surprins, zilele trecute, la primele ore ale dimineții, în timp ce mergea la o sală de fitness din zona Arenei Naționale.

Se spune despre sportivi că sunt tacticoși, bine organizați, însă fotbalistul este dovada vie că nu vorbim despre un adevăr universal ci, mai degrabă, despre un mit. Având în vedere că, în trecut, Giani mărturisea că se antrena și de cinci ori pe săptămână, mulți ar crede că bagajul său de sală este mereu pregătit și foarte bine pus la punct. Fostul campion a fost fotografiat în timp ce se chinuia de zor să găsească un prosop curat și un tricou pe care să-l poarte, din grămada de haine din portbagajul bolidului său de lux. Potrivit reporterilor de teren, Giani a reușit să încropească un echipament satisfăcător și a intrat grăbit în sală.

Cum a fost surprins Giani Kiriță în trafic
Giani Kiriță, surprins de paparazzi Impact

„Eu fără sport nu exist”

Sportul este parte nelipsită din viața de zi cu a fostului fobalist, însă există un tip de antrenament de care nu mai vrea să audă – alergatul: „La mine, cu alergarea mai ușor, pentru că dacă toată viața am alergat și e un blocaj psihologic, nu alerg. Merg la sală de cinci ori pe săptămână, joc tenis de câmp, dar nu alerg. La mine, sala e foarte importantă, face parte din viața mea. Eu fără sport nu exist”, povestea Giani Kiriță, în trecut, pentru Libertatea.

Se pare că fostul jucător de la Dinamo și-a descoperit o nouă pasiune, dând sportul rege pe sportul nobililor – tenisul. Kiriță a fost surprins tot de paparazzi redacției Impact, cu ceva timp în urmă, bucurându-se de o partidă cu un prieten, într-un complex sportiv din zone Herăstrău din București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...