Cum pune capăt Anamaria Prodan zvonurilor legate de divorțul de Reghe. Cadoul generos cu care s-a afișat în public. Foto

Diana Radu 07.02.2020, 14:42
Cum pune capăt Anamaria Prodan zvonurilor legate de divorțul de Reghe. Cadoul generos cu care s-a afișat în public. Foto

După ce s-a zvonit că ar divorța de Laurențiu Reghecamf, Anamaria Prodan a avut o primă reacție. Noua prezentatoare de la Antena Stars le-a demonstrat fanilor că flacăra iubirii dintre ea și Reghe încă arde. Drept dovadă, fiind cadoul generos pe care l-a primit de la soțul său.

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecamf

Prezentatoarea de la Antena Star a avut parte de o surpriză de proporții de la soțul său, în cadrul evenimentului de lansare a noii sale emisiuni  ”Prodanca şi Reghe- Preţul succesului”. Deși, nu a putut fi prezent la eveniment, Reghe a găsit o modalitate impresionantă de a-și surprinde soția. Acesta i-a dăruit Anamariei un inel în valoare de 20.000 de lire, marca Cartier, prin intermediul unor prieteni. Vedeta aproape că a lăcrimat când a văzut bijuteria.

anamaria prodan,laurentiu reghecamf, inel
Ce cadou a primit Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecamf. Sursă foto: OK Magazine

”Este cadou pentru reality-show. Este un cadou de la soţul meu. Mi-a făcut o surpriză. Nu ştiam de ce toată lumea vine aşa în jurul meu, nu înleţegeam. Au planificat totul. A fost un moment frumos pentru mine”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru OK! Magazine.

Anamaria Prodan, ținută de un milion de euro la lansarea emisiunii de la Antena Stars

Impresara și-a ales cu mare atenție, cu ajutorul unei armate de stiliști, ținuta pe care a purtat-o la evenimentul de lansare a reality-show-ului ” “Prodanca şi Reghe- Preţul succesului”. Anamaria Prodan a purtat un costum alb de inspirație masculină, pe care l-a purtat cu cravată şi cu cămaşă neagră cu butoni. De asemenea, aceasta și-a completat ținuta cu o haină de blană albă și cu o pălărie. La categoria bijuterii, Anamaria Prodan a purtat zece brăţări Cartier de 400.000 de euro, un ceas marca Audemars Piguet Royal de 300.000 de euro și bineînțeles inelul primit de la soțul său.

anamaria prodan, emisiune, antena stars
Anamaria Prodan, ținută de un milion de euro la lansarea emisiunii de la Antena Stars. Sursă foto: Click

”Port o ţinută care mă reprezintă. Sunt femeia din lumea bărbaţilor, aşa că m-am gândit totuşi să păstrez partea de feminitate şi să optez pentru alb. Costumul este de la M. Marquise (1500 de euro), cămaşa, cravata şi butonii poartă semnătura lui Cătălin Botezatu (250 de euro), pantofii  Le Silla costă 600 de euro, bijuterii le sunt de la soţul meu, pălăria este Fandacsia  (100 de euro), iar blana alba de la Carolina Design (530 de euro)”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Click!

Noua emisiune a Anamariei Prodan, “Prodanca şi Reghe- Preţul succesului”, va avea premiera pe 9 februarie la Antena Stars. De asemenea, din show vor face parte și copiii ei, Sarah (20 ani), Rebecca (21 ani) şi Laurenţiu Junior (13 ani). Iar Anamaria a dezvăluit că emisiunea va de unde s-a terminat, adică din America.

Urmăriți Impact.ro și pe