Anamaria Prodan, surpriză uriașă pentru fani! Ce proiect pregătește și cu ce post tv a semnat, după ce a plecat de la PRO TV

Redacția IMPACT 14.01.2020, 16:07
Anamaria Prodan, surpriză uriașă pentru fani! Ce proiect pregătește și cu ce post tv a semnat, după ce a plecat de la PRO TV

În luna octombrie a anului trecut, Anamaria Prodan şi-a anunţat plecarea de la PRO TV, acolo unde prezenta o emisiune, în direct. Frumoasa vedetă a dezvăluit că se retrage pentru un timp de pe micile ecrane, pe motiv că ar dori să petreacă mai mult timp alături de cei dragi ai ei și de familia sa. Însă nu pentru mult timp…

Surpriză de proprție: Anamaria Prodan revine pe micile ecrane

Anamaria Prodan le-a pregătit o surpriză fainilor ei. Vedeta tocmai a anunțat că o sa revină pe micile ecrane, iar de această dată alături de soțul său. Familia Reghecampf va avea din nou prorpiul reality-show, în care vor fi urmăriți su cufletul al gură. Cuplul se întoarce din nou în trustul Intact, după ce în urmă cu mai mulți ani au făcut realllity show pentru postul Euforia Tv, care acum se intitulează Happy Channel, potrivit Spynews.

Reality show-ul s-a desfăşurat pe parcursul a 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale.

Anamaria Prodan, una din cele mai apreciate și urmărite vedete din România se pregăteşte să facă din nou furori în televiziune. În curând, 24 de ore din 24, în toate ipostazele, peste tot în lume, familia Reghecampf ne va face să fim din nou alături de ea și să o urmărim cu drag.

Filmările vor avea loc peste tot în lume, întrucît atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au permanent drumuri, în toate colțurile lumii. Anamaria Prodan va fi „urmărită” de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai sau Statele Unite ale Americii.

Telespectatorii Antena Stars, căci acolo va fi difuzată emisiunea care va apărea, vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi vor face turul caselor familiei Prodan-Reghecampf, din faţa televizoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe