Cum poți scăpa de porumbei. De ce trebuie să agăți CD-uri pe balcon

Stan Filon 07.08.2021, 08:18
Cum poți scăpa de porumbei. De ce trebuie să agăți CD-uri pe balcon

Porumbeii sunt păsări frumoase, care apar si în Biblie, însă unii oameni prefera sa-i admire doar in zbor si de la o distanta cat mai mare. Acestia ar face orice să-i tina cat mai departe de balconul lor, deoarece porumbeii pot face si multa mizerie. Noi te invatam cum sa scapi de porumbei.

Cum poți scăpa de porumbei

Porumbeii sunt adorati de copii, dar si de adulti, iar pe multi zgomotul pe care il fac ii calmeaza, ii linistesc. La polul opus, sunt oameni care ar face orice sa scape de porumbei din balconul lor. Acestia sunt foarte enervanti atunci cand se aseaza pe tabla de pe pervaz si, in plus, in cateva ore pot face o murdarie de nedescris.

Va prezentam mai multe tehnici pe care sa le aplicati pentru a scapa de porumbei de pe balconul dumneavoastra. Printre cele mai eficiente si ieftine metode pe care le puteti aplica este cea cu cd-urile. Agatati cateva cd-uri de o sfoara si lasati-le sa atarne liber in balcon, astfel incat sa se poata misca liber la fiecare adiere de vant.

Cum poti scapa de porumbei
Cum poti scapa de porumbei

Metode eficiente de tinere la departare a porumbeilor

Lumina reflectata dezorienteaza pasarile, iar acestea vor inceta sa mai vina pe balconul tau. Este o metoda ingenioasa, daca vrei sa stii cum sa scapi de porumbei.

Daca nu vrei sa faci rau pasarilor, iti poti monta o plasa pentru a te asigura ca porumbeii nu vor mai avea acces pe balcon. Metoda este extrem de eficienta, deoarece porumbeii nu vor mai putea intra absolut deloc pe balconul tau. Mai mult, noile modele de plase sunt aproape invizibile, asa ca nu iti vor deranja privelistea.

O alta metoda eficienta este montarea unor tepi pe mrginea balconului. Astfel, porumbeii nu se vor mai putea aseza pe locurile de pe balcon. Acestia sunt foarte buni si pentru pervazuri, deoarece inaripatele nu mai pot sa aterizeze pe lacasul din fata geamurilor.

Poti sa cumperi o bufnita de plastic sau un sarpe de cauciuc. Le poti monta in balcon, iar aceste jucarii vorpacali o perioada porumbeii. Trebuie insa sa le mai schimbi locul, deoarece porumbeii vor realiza intr-un final ca sunt doar jucarii si vor rinde curaj.

Daca problema ta o reprezinta porumbeii de pe acoperis, atunci lucrurile sunt ingreunate un pic, deoarece nu va fi la fel de usor ca cei care au probleme cu pasarile pe balcon. Poti sa incerci sa montezi tepi pe coamele acoperisului, sau sa pui plase pe toata suprafata acoperisului.

Urmăriți Impact.ro și pe