Cum poţi primi vouchere de 100 de lei de la Lidl. Campania de care orice client trebuie să ştie

Nicu Stan, Mirabela Năstase 21.02.2022, 14:34
Cum poţi primi vouchere de 100 de lei de la Lidl. Campania de care orice client trebuie să ştie

S-a aflat cum poţi primi vouchere de 100 de lei de la Lidl. Aceasta este campania de care orice client trebuie să ştie. LIDL România continuă să își respecte clienții din toată țara, astfel că are în continuare pentru ei ceva gratuit de care absolut oricine poate profita în momentul de față.

Lidl România dă clienților săi vouchere de 100 de lei. Cum intri în posesia lor

Cei de la LIDL România continuă să țină deschisă în această perioadă o ofertă specială pentru clienții români, cea care oferă posibilitatea de a primi gratuit vouchere de cumpărături.

LIDL România a optat să ofere românilor din toată țara posibilitatea de a raporta problemele pe care le remarcă în toate magazinele sale, un formular special fiind disponibil în cadrul website-ului retailerului din țara noastră.

Ce promotie are Lidl
Ce promotie are Lidl

Ce se poate face cu formularul

Astfel, prin acel formular se poate raporta orice fel de probleme întâlnite în momentul în care se fac cumpărături în magazinele LIDL România din toatî țara, desigur alături de o dovadă a faptului că s-au făcut cumpărături din magazinul raportat.

În acest fel, LIDL România oferă lunar 20 de vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, împreună cu o tabletă Samsung GALAXY Tab S6 Lite, dar asta numai în cazul în care se raportează vreo problemă serioasă, în primul rând, și care nu e cunoscută companiei.

Ce urmărește Lidl

Cei de la LIDL România încearcă astfel să descopere și să rezolve singuri problemele care există în magazinele sale, însă atunci când nu reușesc să acopere totul, iată că mai aleg să recurgă și la soluții de acest gen.

De asemenea, LIDL România alege lunar cei 21 de câștigători pentru vouchere și tabletă, astfel ca trebuie să aveți si putina răbdare în ceea ce privește premiul pe care clienții se așteaptă să îl câștige de la lantul de supermarket-uri german în această perioadă.

O persoană poate primi mai multe vouchere

Cei care vor să beneficieze de aceste premii de al LIDL trebuie să meargă în magazinele retailerului german și să păstreze bonurile de cumpărături primite de la magazinele pentru care vreți să faceți raportările, acest ultim aspect fiind unul foarte important.

LIDL România nu impune o limită în ceea ce privește persoanele care pot beneficia de aceasta ofertă. Astfel, oricine poate să raporteze orice fel de probleme există în magazinele  Lidl din toată țara în această perioada, deci oricine poate încerca să facă raportari serioase, demne de luat în seamă și de câștigarea premiului.

Urmăriți Impact.ro și pe