Cum poţi câştiga telefoane mobile de ultimă generaţie de la LIDL. E foarte simplu pentru clienţii fideli

Ioana Bucur 15.01.2022, 22:05
Cum poţi câştiga telefoane mobile de ultimă generaţie de la LIDL. E foarte simplu pentru clienţii fideli

Ofertele și promoțiile lanțului de magazine sunt deja cunoscute de clienții fideli. Reprezentanții retailerului au făcut un anunț fabulos pentru români. Află cum poți câștiga telefoane mobile de ultimă generaţie de la Lidl. Condițiile pentru cei care vor să profite de această ocazie de neratat sunt puține, iar pașii pe care trebuie să îi urmeze sunt simpli.

Telefoane mobile de ultimă generaţie de la LIDL

Magazinele Lidl se bucură de un succes uriaș în România, câștigând un număr impresionant de clienți fideli, nu doar datorită prețurilor avantajoase și produselor puse pe rafturi ci și a ofertelor și promoțiilor pe care le oferă cumpărătorilor.

Lanțul de supermarketuri pune la dispoziție și o aplicație gratuită pentru telefonul mobil, disponibilă în App Store, Play Store și Huawei AppGallery, ce oferă românilor posibilitatea să beneficieze de oferte speciale în magazine.

„Lidl Plus este noua aplicație pentru mobil ce îți oferă posibilitatea să te bucuri de și mai multe oferte în magazinele Lidl.

Odată ce ai instalat-o, poți scana cardul digital la casa de marcat pentru a beneficia de avantaje suplimentare la cumpărături.

Verifică săptămânal cupoanele si ofertele în aplicație și profită de extra reduceri”, se precizează pe site-ul Lidl.

„Ai Lidl Plus, câștigi în plus”, anunță reprezentanții companiei. Câștigurile sunt, de fapt, telefoane mobile de ultimă generaţie, un autoturism de lux și accesorii de pentru telefonul mobil.

Cum poţi câştiga telefoane mobile de ultimă generaţie de la LIDL

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții

Cei care vor să intre în concurs trebuie să urmeze câțiva pași foarte simpli: să cumpere produse în valoare de minimum 70 de lei, să își scaneze cardul Lidl Plus la casa de marcat și să își confirme în aplicație înscrierea.

Potrivit regulamentului concursului, pot participa pentru șansa de a câştiga telefoane mobile de ultimă generaţie de la Lidl numai persoane fizice cu domiciliul sau reședința în România și care, la data înscrierii, au împlinit deja vârsta de 18 ani. O altă condiție este ca, la momentul înscrierii în campanie, să aibă instalată aplicația și să aibă înregistrat un cont valabil de utilizator în cadrul acesteia.

Nu au voie să participe în noua campanie următoarele categorii de persoane:

  • cei care nu au împlit vârsta de 18 ani la momentul încrierii
  • angajați ai organizatorului, precum și ai societăților afiliate organizatorului
  • rudele de gradul I și II – copii, părinți, frați și surori – și/sau soția/soțul angajaților menționați mai sus
  • persoanele care nu au înregistrat un cont valabil de utilizator în cadrul aplicației
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...