EXCLUSIV

Lidia Buble, lovitură dură din partea Huawei la început de an. Vestea tristă primită de vedetă EXCLUSIV

Iancu Andreea 05.01.2022, 18:19

De peste un an de zile, Lidia Buble este imaginea uneia dintre cele mai celebre mărci de telefoane și dispozitive electronice inteligente, Huawei. Deși vedeta se bucură de o carieră de succes în muzică, aceasta își rotunjește veniturile și datorită contractului pe care îl are cu compania multinațională originară din China. Lucrurile ar putea însă să se schimbe chiar la începutul acestui an. Potrivit surselor impact.ro, Lidia Buble ar putea primi o lovitură dură din partea Huawei.

Ce s-ar putea întâmpla cu contractul pe care Lidia Buble îl are cu Huawei

În urmă cu mai bine de un an de zile, Lidia Buble semna un contract profitabil pentru conturile sale cu Huawei, o companie chineză, producătoare de gadgeturi inteligente. Artista, care s-a orientat perfect chiar în 2020, când pandemia a dus la suspendarea concertelor și evenimentelor, s-a bucurat de un venit consistent, de zeci de mii de euro, prin contractul de imagine. Din păcate, sursele impact.ro susțin că această colaborare ar putea să înceteze în 2022, iar Lidia Buble să primească o lovitură dură din partea Huawei.

Artista semnase un contract de 20.000 de euro pe an cu compania multinațională, însă acesta ar putea fi rupt. Sursele impact.ro susțin că Huawei ar fi renunțat la colaborarea cu Lidia Buble, deși vedeta a fost inițial imaginea telefonului Huawei P40 lite, iar în luna decembrie a anului trecut promova modelul Nova 9. Lucrurile care ar fi dus la o schimbare dură în cazul contractului dintre artistă și Huawei ar fi evenimentele din ultima vreme, din viața privată a artistei, care le-au afectat imaginea.

Ce spun reprezentanții Huawei despre situația vedetei

Având în vedere că Lidia Buble este în continuare anchetată de procurori într-un dosar de mită, situația vedetei atârnă greu în fața reprezentanților Huawei. Compania cu care artista a semnat un contract de imagine pare să ia în calcul ruperea colaborării cu vedeta.

Lidia Buble și Huawei au un parteneriat care a rezultat în numeroase campanii realizate cu succes timp de mai bine de 2 ani. Referitor la situația menționată, suntem la curent cu ea, sperăm ca lucrurile să se clarifice curând – ne-au declarat cei de la Huawei.

Cântăreața, audiată de DIICOT

Lidia Buble a ajuns, în urmă cu mai multe luni, în atenția Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce a mituit doi polițiști rutieri, care au oprit-o la un control și au supus-o testării etilotest. Aparatul a indicat la acel moment că artista a consumat alcool, iar în cadrul audierilor în fața organelor statului vedeta a recunoscut toate acuzațiile menționate. În plus, camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul și oferă detalii importante.

Conform gandul.ro, Lidia Buble a povestit că pe data de 15 ianuarie 2021, a fost oprită, în jurul orelor 03.00, de un echipaj al Brigăzii Poliției Rutiere. Artista a recunoscut în fața procurorilor că s-a speriat de polițiști, care inițial i-au solicitat actele precum și declarația pe propria răspundere, având în vedere că în acea perioadă existau restricții de circulație pe timpul nopții. Fără documente la ea, Lidia a fost înștiințată că va primi o amendă de 3.500 de lei.

Lidia Buble, însoțită de echipajul de Poliție la bancomat

Agentul i-ar fi dat de înțeles că poate să se înțeleagă, astfel că Lidia Buble a precizat că are bani cash acasă, acolo unde polițiștii au și urmat-o. Cum nici în locuință nu a găsit bani, cântăreața a luat un card bancar și a ales să meargă la un bancomat. Imaginile ajunse în fața procurorilor dezvăluie filmul evenimentelor.

Conform rechizitoriului, filmările arată că Lidia a fost însoțită la bancomat pentru a ridica banii, suma de 900 de lei fiind retrasă de artistă, aceasta lăsându-i în cotiera autospecialei. Ca urmare a acestor evenimente, a fost deschis un dosar penal pentru dare și luare de mită, care a fost trimis în judecată, astfel că Lidia Buble urmează să primească, la un moment dat, sentința în privința acestui caz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...