Dispozitivul de sănătate căutat de toţi românii, disponibil la Lidl. Lumea se va certa pe el, atât de mic e preţul

Badea Violeta 05.01.2022, 10:39
Dispozitivul de sănătate căutat de toţi românii, disponibil la Lidl. Lumea se va certa pe el, atât de mic e preţul

Lidl își surprinde clienții chiar și în primele zile ale acestui an! Retailerul german a pregătit o serie de surprize pentru cumpărătorii care îi trec pragul în săptămâna aceasta. Un dispozitiv pentru sănătate urmează să apară pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara. Cu siguranță, acesta se va vinde ca pâine caldă, mai ales că prețul este unul excepțional! Iată despre ce dispozitiv este vorba!

Lidl scoate pe piaţă un dispozitiv pentru sănătate

Primele zile ale anului 2022 aduce surprize uriașe pentru clienții Lidl. Aceștia vor observa în catalogul retailerului german noi promoții, dar și mai multe dispozitive pentru sănătate. Printre acestea se numără și un tensiometru cu display XL și iluminare.

De asemenea, acest produs are manșetă universală, pentru circumferințe ale brațului de cca. 22-42 cm. În plus, acesta are și o funcție pentru recunoașterea aritmiilor.

Cu siguanță, tensiometrul Sanitas va fi la mare căutare, mai ales că prețul este de doar 89,99 lei și va fi găsit în magazinele Lidl începând de joi, 6 ianuarie 2022.

Tensiometrul Lidl
Tensiometrul Lidl

Ce produse se găsesc la prețuri mici în oferta Lidl de început de an

Așa cum am precizat și mai sus, Lidl scoate la vânzare mai multe dispozitive ce au legătură cu sănătatea. În afară de tensiometru, clienții mai pot achiziționa și un cântar. Cu siguranță, acesta va fi de folos persoanelor care și-au propus ca în noul an să scape de kilogramele în plus.

Acest dispozitiv are conexiune Bluetooth prin care va putea să transmită pe telefon o serie de informații despre sănătatea utilizatorului.

De asemenea, aparatul are capacitatea de a stabili greutatea corporală, a grăsimii, a apei, procentul muscular, masei osoase și necesarul zilnic de calorii.

Toate informațiile se vor regăsi pe aplicația creată special, compatibilă cu sistemele de operare mobile Android și iOS, în care pot fi salvate profiluri separate pentru mai mulți utilizatori.

Dispozitivul suportă o greutate maximă de 180 de kilograme și are o suprafață de cântărire realizată din sticlă securizată de șase milimetri. Produsul are dimensiunile 30 x 2,5 x 30 cm și va fi disponibil în două culori, alb și negru.

Cântarul Health For You by Silvercrest va avea un preț mai mult decât excepțional. Acesta va putea fi aciziționat la doar 94,99 de lei și va fi găsit în magazinele Lidl în aceeași dată ca și tensiometrul.

Retailerul german mai scoate la vânzare pentru clienții săi ochelari de citit, bandaje, orteză pentru cot și multe altele. Iată lista tuturor produselor AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe