VIDEO EXCLUSIV

Meseria surprinzătoare pentru care Giulia a luat o pauză de la muzică. „Îmi doresc foarte mult să mă specializez pe copii, adolescenți”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 14.10.2022, 17:53

Giulia Anghelescu a simțit nevoia să ia o pauză pe plan profesional și de 3 ani a spus pas ofertelor de concerte. Nu a renunțat la muzică, însă până când va găsi piesa care să devină hit, vedeta se ocupă îndeaproape de cei doi copii și își adună creditele pentru a profesa peste doi ca psihoterapeut. „Îmi doresc foarte mult să mă specializez pe copii, adolescenți”, ne-a spus artista în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro.

Motivul pentru care Giulia Anghelescu a luat o pauză de la concerte

Giulia, în ce categorie te încadrăm acum: influencer, artist, psihoterapeut?

În ce categorie vreți voi, eu tot artistă o să rămân, clar! Și până când voi fi psihoterapeut cu acte în regulă, mai durează puțin, măcar 2 ani tot o să mai dureze, dar, în principiu, cam asta este meseria mea: de artist. De cântat, eu cânt acasă foarte des!

Când ai avut ultimul concert?

Acum 3 ani cred.

De ce o pauză așa de mare? A fost pauza forțată din cauza pandemiei, dar ulterior?

Ulterior mi-am dat seama că îmi doresc foarte mult să recuperez timpul pe care nu l-am petrecut împreună cu copiii mei. Mi s-a părut mai important și cred că în momentul în care o să vină acea piesă extraordinară, fabuloasă, pe strada mea și o să fie cazul să merg la concerte, o să merg.

Copiii își doresc să mai merg la concerte, pentru că sunt mai mari și conștientizează despre ce e vorba și își doresc să meargă cu mine. Antonia face 11 ani și Mika face 8 ani. Când o să fie cazul, o să mergem și la concerte, deocamdată e bine așa.

Giulia Anghelescu a refuzat oferte. Care a fost motivul

Dar în perioada asta, ai primit oferte și le-ai refuzat?

Da, pentru că mi-e greu să plec de lângă ei. Și mi-e și greu să mă concentrez să mă duc tot cu ei după mine la concert, pentru că cine mă cunoaște știe că dau 200% când merg la o cântare. O să vină momentul și pentru asta.

Dar înainte, când mergeai la concerte, cu cine rămâneau copiii?

Aveam bonă, aveam soțul, dar acum și soțul este foarte ocupat, bonă nu mai avem, pentru că s-au făcut copiii destul de mari. Nu e neapărat un criteriu că nu aș avea cu cine să îi las, e simplul motiv că nu vreau să îi las.

Deci vrei o pauză cu muzica.

A fost pauză, deja nu o să mai fie pauză, așteptați să fiți surprinși.

Giulia Anghelescu se pregătește pentru o nouă profesie

Ce cursuri urmezi în perioada asta?

Fac niște cursuri de dezvoltare personală ca să termin, să-mi adun toate creditele de care am nevoie ca să pot profesa, dar mai durează, mai avem 2 ani, e ok.

Care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinești ca să profesezi ca psiholog?

Să termin aceste cursuri, să fac practică, sunt mai mulți pași de făcut, dar sunt pregătită. O să am foarte mult de învățat, mi-am ieșit cumva din mână clar, după atâția ani, dar e un domeniu care îmi place în continuare foarte mult și abia aștept.

Ți-ai testat pe cineva abilitățile?

Normal, în fiecare zi, dar subtil.

Dar terapie, de exemplu, ai făcut cu o prietenă care trecea printr-o perioadă mai proastă sau cu colegi de breaslă, de ce nu?

Nu pot să fac neapărat terapie cu persoanele cunoscute și nu cu persoanele din familie, nu este ok să faci lucrul acesta și dacă aș fi fost psihoterapeut deja. Așa sfaturi, dacă îmi sunt cerute, clar dau cu mare drag. Având în vedere că îmi doresc foarte mult să mă specializez pe copii, adolescenți, atunci da, am lucrat și cu ai mei și cu alți copii din preajmă.

Dar pe tine să te ajuți într-o perioadă dificilă, ai reușit? Sau ai avut nevoie să mergi la un psiholog?

În principiu cam reușesc, am avut doar o perioadă în pandemie când aveam atacuri de panică foarte des din cauza anxietății, eu oricum aveam anxietăți pe mai multe direcții dinainte de pandemie, clar s-au accentuat în perioada respectivă și da, am apelat la o colegă pentru simplul motiv pentru că nu reușeam să-mi mai controlez deloc atacurile de panică, dar nu a fost nevoie decât de câteva ședințe, după care am exersat și până la urmă am reușit. În principiu, cam eu am fost cobaiul tot timpul când a fost cazul de ceva ce am vrut să aflu să văd cum aș putea să fac să fie bine.

Urmăriți Impact.ro și pe