Ce a făcut Gabriela Prisăcariu, imediat după ce a fost cerută în căsătorie de Dani Oțil. Fanii au rămas uimiți. Foto

Diana Radu 09.01.2020, 17:10
Ce a făcut Gabriela Prisăcariu, imediat după ce a fost cerută în căsătorie de Dani Oțil. Fanii au rămas uimiți. Foto

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu la început de an, iar frumoasa blondină i-a răspuns cu cel mai sincer ”Da”. Cum arată inelul de logodnă și ce a făcut Gabriela Priscăriu, imediat după ce a fost cerută în căsătorie?

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu. Cum a reacționat iubita prezentatorului?

Gabriela Priscăriu a avut parte de cea mai frumoasă surpriză de la Dani Oțil. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a cerut-o în căsătorie în Mexic în timpul vacanței pe care o petrec împreună. Gabriela Prisăcariu s-a mândrit imediat cu bijuteria primită, pe una dintre rețelele de socializare și cu siguranță este extrem de fericită. Inelul este din aur, bătut în diamante, exact cum orice domnișoară visează. Probabil că în curând vor apărea și declarații despre acest pas atât de important în viața lor. Iată cum arată bijuteria.

dani oțil, cerere de castaorie, inel
Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu

Gabriela i-a furat inima lui Dani și se pare că ea este femeia alături de care celebrul prezentator își va petrece restul vieții. Relația dintre cei doi a evoluat foarte mult în ultima perioadă, astfel aceștia sunt pregătiți pentru a trece la pasul următor, nunta. Între Dani Oţil şi iubita sa este o diferenţă de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani şi Gabriela Prisacariu are 26 de ani, însă vârsta nu a stat niciodată în cale fericirii lor.

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente care au participat la ”Supermodels by Cătălin Botezatu”. La acea vreme a făcut următoarea declarație: ”Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”.

Urmăriți Impact.ro și pe