Cum o sfidează presupusa amantă a lui William pe Kate Middleton. Toată presa din Marea Britanie vorbește despre asta

Corina Oprea 12.05.2023, 15:56
Cum o sfidează presupusa amantă a lui William pe Kate Middleton. Toată presa din Marea Britanie vorbește despre asta

Sunt probleme și la Casa Regală! Presupusa amantă a prințului William a șocat pe toată lumea, după ce a făcut un gest extrem de șocant la adresa lui Kate Middleton. Femeia a ajuns pe prima pagină a presei din Marea Britanie, care a observat detaliul ce a dus la un mare scandal în Familia Regală.
Gestul șocant al presupusei amante a Prințului William

Ce a făcut presupusa amantă a lui William

Prințul William și Kate Middleton pozează în cuplul perfect, dar anumite surse spun că lucrurile nu ar fi tocmai roz în cazul celor doi. S-a tot zvonit că prințul nu ar fi tocmai ușă de biserică și, ca mulți alți bărbați, ar avea și el o aventură cu o altă femeie. Nu s-a concretizat nimic, dar bârfa umblă și oamenii trag concluzii.

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost cel mai mediatizat eveniment al anului. Printre invitați s-a numărat și Rose Hanbury, cea despre care se zvonește că ar avea o relație cu Prințul William și care a devenit una dintre cele mai mari rivale ale lui Kate.

Detaliul care a atras atenția tuturor la ceremonie a fost ținuta lui Rose de la eveniment. Nu rochia a fost o problemă, pentru că i se potrivea, ci pantofii cu toc și fundițe de la Aquazzura, care valorează 490 de lire sterline. Interesant și absurd este faptul că este fix același model pe care Kate Middleton l-a purtat la recepția de încoronare din ziua de 5 mai, fix cu o zi înainte.

William și amanta s-au ignorat la încoronare

Rose Hanbury a participat și ea la ceremonia de încoronare a Regelui Charles, soțul ei fiind lordul de onoare al Monarhului. A reușit să atragă atenția asupra ei, în contextul relației pe care ar avea-o în ascuns cu Prințul William.

Prințesa de Wales și Rose Hanbury au fost cândva prietene apropiate, dar relația lor s-a răcit pe parcurs. Gurile rele spun că relația ascunsă dintre cei doi ar fi dus la ruptură, în timp ce alții cred că tocmai cearta dintre ele ar fi dus la această idilă. La ceremonie, însă, cei trei nu au discutat, nu au avut nicio apropiere, și cu atât mai puțin cei doi presupuși amorezi.

Prințul William a înțeles că soția lui ar fi bucuroasă să vadă vreun gest de apropiere între ei și nici măcar nu li s-au întâlnit privirile pe parcursul marelui eveniment. Atât soțul, dar și fiul lui Rose au fost implicați în eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe