Cum o cheamă pe fetița Danei Rogoz, care s-a născut miercuri. Prima poză cu micuța

Rădulescu Valentin / 20.05.2020, 20:02

Dana Rogoz a născut a doua oară și se află într-o stare foarte bună. Vedeta a ținut să împărtășească și cu fanii săi vestea frumoasă dar și numele micuței. Dana a născut chiar azi la o maternitate din Capitală.

Cum o cheamă pe fetița Danei Rogoz, care s-a născut miercuri

Actrița se află la vârsta de 34 de ani și a dat naștere celui de al doilea copil. Astăzi, 20 mai este o zi specială pentru ea, cât și pentru iubitul ei, regizorul Radu Dragomir. Cei doi se află în culmea fericirii și se bucură de venirea pe lume a fetiței. Dana a ținut să împărtășească acest moment și cu fanii săi de pe rețelele de socializare, unde a publicat o poză de la o maternitate din Capitală, acolo unde a și născut. Totodată, Dana le-a dezvăluit curioșilor și numele fetiței, acesta fiind Lia Elena Dragomir. Vedeta a născut la 38 de săptămâni și 4 zile și a avut o sarcină ușoară.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Cum o cheamă pe fetița Danei Rogoz, care s-a născut miercuri. Prima poză cu micuța
Cum o cheamă pe fetița Danei Rogoz, care s-a născut miercuri. Prima poză cu micuța

Dana Rogoz se menține în formă

Deși a fost însărcinată, actrița se menține într-o formă foarte bună. Nici după ce a născut prima oară nu a pus kilograme în plus. În urmă cu doar câteva zile de a naște, Dana a publicat mai multe fotografii și discuții cu fiul său. Actrița arată foarte bine, iar rochia mulată pe care o are în una dintre fotografii îi vine perfect. Vedeta nu s-a oprit din a se juca și a petrece timpul cu fiul său, arătând că are încă multă energie.

„Noi: > Vlad: >”, este una dintre conversațiile cu fiul ei în vârstă de 6 ani, cu doar câteva zile înainte să nască.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI