Ce bine arată Dana Rogoz cu câteva zile înainte de a naște. Vedeta, copleșită de emoții înainte de a deveni mamă pentru a doua oară

Iancu Andreea 19.05.2020, 13:36

Simpatica Dana Rogoz se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta este însărcinată pentru a doua oară și trăiește clipe minunate. Aflată pe ultima sută de metri, Dana mărturisește că are emoții în privința acestei nașteri.

Dana Rogoz, într-o formă fizică de invidiat

La cei 34 de ani, Dana este mama lui Vlad, dar urmează să se bucure și de venirea pe lume a fiicei sale. Aceasta se bucură de ultimele zile în compania burticii, urmând să nască cât de curând.

Tânăra mămică pare să nu fi acumulat prea multe kilograme în plus în sarcină. Dana afișează un trup de invidiat printre alte viitoare mămici, fiind vizibilă doar burtica.

Vedeta povestește într-o postare recentă pe blogul său, cum se simte înainte de nașterea bebelinei. De asemenea, Dana mărturisește că î-a fost foarte dragă această perioadă.

O sa imi fie dor de perioada sarcinii, sunt convinsa. Fie ea si in pandemie, in izolare…. Dar pe de alta parte, ce aventura minunata ne asteapta! Traiesc un vis acum. Un vis.

Mesajul Danei Rogoz, înainte de naștere

Viitoarea mămică este pregătită cu tot ceea ce trebuie pentru a-și cunoaște copila. Dana are bagajul făcut deja, dar evită să intre în panică la fiecare contracție pe care o resimte. Totodată, vedeta povestește prin ce schimbări a trecut în perioada sarcinii.

În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborat și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, cu geanta de maternitate după mine (e gata! e la ușă!).

Dana este extrem de emoționată la gândul că urmează să își cunoască fetița. Aceasta este compleșită de aceste sentimente și de nerăbdare.

Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzatia unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând. Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții. Am scris pe blog câteva rânduri, așa, pe ultima sută de metri…

Sursă foto - Instagram
Sursă foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...