Clipe grele pentru Dana Rogoz! Ce le-a transmis vedeta, aflată în a opta luna de sarcină, fanilor

Luiza Moldovan / 17.04.2020, 09:40
Clipe grele pentru Dana Rogoz! Ce le-a transmis vedeta, aflată în a opta luna de sarcină, fanilor

Clipe grele pentru Dana Rogoz! Ce le-a transmis vedeta, aflată în a opta luna de sarcină, fanilor și cele mai mari temeri ale actriței înainte cu câteva zile de operația de cezariană.

Clipe grele pentru Dana Rogoz! Ce le-a transmis vedeta, aflată în a opta luna de sarcină, fanilor

Mai e puțin până la nașterea fetiței Danei Rogoz, dar evenimentul va fi foarte solicitant emoțional, nu atât pentru el în sine, cât pentru teama ca mama să nu se infecteze cu virusul.  Este cea mai mare temere din aceste zile a Danei Rogoz care are deja programată cezariana. Actrița se teme că dacă se infectează nu-și va mai putea ține în brațe bebelușul fix atunci când acesta are mai mare nevoie de mama lui.

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!’, a scris Dana pe blogul personal.

De ce îi e teamă cel mai mult Danei Rogoz
De ce îi e teamă cel mai mult Danei Rogoz

Dana e foarte șocată de schimbarea bruscă a lumii în timpul pandemiei. A descris cu lux de amănunte cum s-a simțit când a trecut prin cortul de triaj atunci când s-a dus la spital pentru o consultație de rutină.  Actrița a descris totul ca pe un vis din care aștepta să se trezească.

“Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis, din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţa peste noapte”, a scris Dana Rogoz.

În așteptarea evenimentului, Dana își anticipează stările cu realism. E conștientă de perioada grea care urmează, de consecințele faptului că tatăl copilului nu va putea fi prezent, de starea de nesiguranță pe care o să i-o dea acest lucru.

“Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a mai scris actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI