Cum l-a numit Benny Adegbuyi pe Daniel Ghiță după ce acesta l-a atacat continuu. Războiul trece deja la alt nivel

Cristian Cojocaru 21.12.2020, 21:04
Cum l-a numit Benny Adegbuyi pe Daniel Ghiță după ce acesta l-a atacat continuu. Războiul trece deja la alt nivel

Războiul dintre Daniel Ghiță și Benny Adegbuyi pare să nu ia sfârșit. Fostul luptător de K-1 continuă sa îl atace pe Adegbuyi, chiar și în urma ultimei sale victorii din cadrul Glory, împotriva lui Badr Hari. Benny nu s-a lăsat influențat de atacurile acestuia și i-a răspuns pe măsură.

Neînțelegerile dintre Benny Adegbuyi și Daniel Ghiță continuă

În urma conferinței de presă susținută de către Benny Adegbuyi, în cadrul căreia a abordat subiecte importante după victoria împotriva lui Badr Hari, sportivul a făcut și o mențiune la adresa lui Daniel Ghiță, fostul luptător de K-1 cu care acesta are o dispută mai veche. Adegbuyi a câștigat spectaculos printr-o lovitură de K.O. împotriva lui Badr Hari, în cadrul Glory.

Printr-o postare făcută pe rețeaua de socializare Facebook, Ghiță l-a atacat din nou pe sportiv spunând că nu a fost deloc impresionat de victoria lui Benny. Ba mai mult, Ghiță a menționat că nu a uitat de incidentul din 2009, atunci când Benny a fost acuzat că a agresat un bodyguard dintr-un club, prieten cu Daniel Ghiță. Fostul luptător este de părere că, pentru a-și câștiga respectul, Benny trebuie să-și ceară iertare victimei.

Adegbuyi, nu s-a lăsat mai prejos și l-a contracarat pe Ghiță, menționând că din respect pentru sport, preferă să nu dea curs acestor insulte.

„Am văzut declarațiile lui. Din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care l-am dobândit de la mama și bunica mea, aș prefera să nu vobesc despre no name-uri, despre nimeni”, a declarat Benny, arată gsp.ro.

Adegbuyi a câștigat spectaculos printr-o lovitură de K.O. împotriva lui Badr Hari, în cadrul Glory.
Adegbuyi a câștigat spectaculos printr-o lovitură de K.O. împotriva lui Badr Hari, în cadrul Glory.

Explicațiile lui Daniel Ghiță

Deși inițial, Adegbuyi a fost găsit vinovat de către Curtea Apel Alba Iulia care l-a și condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare, acesta a fost achitat, motivul fiind că fapta nu a fost săvârșită de el. Alte trei persoane au fost găsite vinovate și condamnate în cazul altercației de acum 11 ani. Ghiță a comentat pe pagina sa de Facebook faptul că îș respectă pe Badr Hari care a avut coronavirus și totuși nu a amânat lupta, ci a luptat. Motivul pentru care nu îl respectă pe Benny și nu o va face vreodată este pentru că victima scandalului de acum 11 ani, este prieten cu el.

În urma acelei altercații, Vasile Pui, a fost mutilat în urma bătăii primite în clubul Yax, caz mediatizat de toată presa la acea vreme.

”Presa a scris mult , pentru ca Vasile Pui o duce extrem de greu. Trăiește cu handicap, in urma bătăii primite, fără loc de munca in sărăcie, fără niciun ajutor financiar. Are noroc cu soția și familia sa.  Citiți ce declara victima. Este un scandal cum s-a judecat acest dosar in recurs! Credeți-mă, eu am citit tot dosarul penal și rechizitoriul, sentințele penale. Presa încerca, din 2015 , sa îl ajute pe Vasile Ioan Pui. Nicio reacție. ”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Deși el, împreună cu alți colegi și antrenori de la Arad au încercat să ajute, marea supărare a lui Vasile Pui este că Benny nu a venit niciodată să-și ceară iertare în mod public și că nu l-a ajutat în vreun fel. Ghiță este de părere că un sportiv nu va lovi niciodată un om aflat la pământ, acesta fiind și motivul pentru care nu va ajunge să-l respecte vreodată pe Benny Adegbuyi.

”Niciodată nu o sa aibe respectul meu! Un sportiv nu lovește un om la pământ și fuge, lasându-l intr-o balta de sange! Un sportiv, un om își cere iertare, își asuma când greșește. Un sportiv și un om cu caracter, dacă greșește se duce și îl ajuta pe om. Toți greșim, dar victima trăiește in sărăcie, cu hadicap și distrus pe viața. Îți asumi greselile trecutului. Îți ceri iertare și încerci sa ajuți, nu? ”, completează fostul sportiv, potritiv gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe