Cum l-a enervat Liviu Dragnea pe procuror la audierea pentru eliberare. Dezvăluirile făcute de avocata ex-liderului PSD

Nicu Stan 28.04.2021, 10:46
Cum l-a enervat Liviu Dragnea pe procuror la audierea pentru eliberare. Dezvăluirile făcute de avocata ex-liderului PSD

Cum l-a enervat Liviu Dragnea pe procuror la audierea pentru eliberare. Dezvăluirile făcute de avocata ex-liderului PSD. Liviu Dragnea mai așteaptă încă 6 luni până va putea depune o nouă cerere de eliberare condiționată.

Liviu Dragnea petrece Paștele în închisoare. Fostul șef al PSD l-ar fi enervat pe procuror la audierea pentru eliberare

S-a aflat cum l-a enervat Liviu Dragnea pe procuror la audierea pentru eliberarea sa. Dezvăluirile au fost făcute de făcute de avocata  fostului lider  PSD, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea nu va fi eliberat condiționat din pușcărie pentru că cererea sa a fost respinsă de magistrații Judecătoriei Sectorului 5. Aceștia au considerat că cererea este neîntemeiată. Până la depunerea următoarei cereri de eliberare condiționată, Liviu Dragnea va trebui să mai aștepte 6 luni.

Liviu Dragnea nu va face Pastele acasa
Liviu Dragnea nu va face Pastele acasa

Liviu Dragnea primise de la penitenciar un aviz favorabil

„În acest moment nu știu motivele, pentru că urmează să primim motivarea, când o va redacta instanța. Cert este un singur lucru: respingerea ca neîntemeiată mi s-a părut cu semn de întrebare. Având în vedere că domnul Dragnea a primit de la penitenciar un aviz favorabil în care se menționează foarte clar faptul că dânsul a avut o atitudine pozitivă, a participat la toate activitățile lucrative și educaționale la care putea participa și a muncit, în limita în care i-a permis penitenciarul, cred că e un pic ciudat.

Din punctul meu de vedere, această cerere trebuia admisă, pentru că dânsul a îndeplinit acea fracție din pedeapsa pe care trebuia să o execute, știți foarte bine că am câștigat, tot urmare a unei hotărâri pronunțate de Judecătoria Sectorului 5 prin care i-au fost recunoscute zilele pe care trebuia să le muncească, dar pe care nu le-a muncit pentru că penitenciarul nu i-a permis”, a spus avocata Flavia Teodosiu, potrivit antena3.ro.

Liviu Dragnea nu și-a pierdut speech-ul politic

Liviu Dragnea este probabil foarte dezamăgit că nu va petrece paștele acasă, mai ales că el consideră că era îndreptățit să fie eliberat condiționat. „A spus că apreciază că a săvârșit în penitenciar în acest moment o parte din acea pedeapsă pe care a primit-o, că i se pare, cel puțin în acest moment, că îndeplinește toate condițiile, așa cum rezultă din ceea ce a spus penitenciarul și a solicitat să-i fie admisă cererea.

Pe de altă parte, înainte ca domnul Dragnea să aibă ultimul cuvânt, procurorul a susținut că dânsul nu a înțeles absolut nimic și că are un speech politic”, a adăugat Flavia Teodosiu.

Avocații vor ataca decizia instanței

Instanța a respins cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea, însă decizia nu este definitivă. Avocații fostului șef al PSD au anunțat deja că vor contesta decizia instanței.

Urmăriți Impact.ro și pe