Marcel Ciolacu a recunoscut. Ce are de gând să îi propună lui Liviu Dragnea după eliberare. “Dacă îi va face plăcere”

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.04.2021, 11:06
Marcel Ciolacu a recunoscut. Ce are de gând să îi propună lui Liviu Dragnea după eliberare. “Dacă îi va face plăcere”

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, se află încarcerat la penitenciarul Rahova, după o condamnare de 3 ani și 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Totuși, colegii săi de partid nu l-au uitat, astfel că Marcel Ciolacu, actualul președinte al Social-Democraților, a recunoscut că are planuri după eliberare împreună cu Liviu Dragnea.

Ce propunere are Marcel Ciolacu pentru Liviu Dragnea, după eliberarea acestuia din închisoare

Partidul Social Democrat a pierdut un lider important în urma condamnării lui Liviu Dragnea, politician marcant în rândul grupului. Totuși, în ciuda faptului că locul său a fost ocupat de Marcel Ciolacu, actualul lider nu l-a uitat pe fostul șef și chiar își dorește să îi facă o propunere acestuia după ce va fi eliberat din închisoare. Deocamdată, Liviu Dragnea a câștigat, vineri, 23 aprilie, procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze, în urma unei decizii definitive a magistraților Judecătoriei Sector 5.

Chiar dacă a mărturisit că nu l-a sunat și nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la pușcărie, Marcel Ciolacu și-ar dori să petreacă timpul alături de fostul șef PSD. Astfel, politicianul a recunoscut că ar merge la o partidă de pescuit dacă și Dragnea ar accepta invitația sa. De asemenea, Ciolacu mărturisește că îi pare rău pentru situația în care se află fostul lider PSD, însă nu comentează decizia justiției.

Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere să meargă cu mine la pescuit. Nu văd ceva rău în acest lucru. Să ajungem în momentul respectiv, a precizat recent Ciolacu.

Ce spune Marcel Ciolacu despre Liviu Dragnea
Ce spune Marcel Ciolacu despre Liviu Dragnea

Cum este privită revenirea lui Liviu Dragnea în PSD. “E o discuție care nu își are rostul”

Pentru că fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a primit aviz favorabil din partea comisiei din cadrului Penitenciarului Rahova, îndeplinind condițiile pentru a fi propus spre liberare condiționată, conform avocatului său, Flavia Teodosiu, unele voci așteaptă o revenire în partidul care l-a consacrat. Întrebat despre acest aspect, Marcel Ciolacu a declarat că deocamdată nu este în discuție revenirea în cadrul PSD a lui Dragnea. De asemenea, politicianul a menționat și faptul că Vasile Dîncu, un alt coleg de partid, susținea că orice persoană care și-a ispășit pedeapsa poate revendica un loc în partid.

Presupun că domnul Dîncu se referea juridic. Haideţi să vedem. E dreptul constituţional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiţionată. Presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situaţia respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă politică, interdicţiile cetăţeneşti, dacă există aşa ceva. E o discuţie care nu-şi are rostul în acest moment, a afirmat Marcel Ciolacu.