Cum încearcă Auchan să atragă clienți după scandalul caselor de marcat. Ce preț are acum un telefon „de lux”

Andrei Simion 09.03.2023, 10:23
Cum încearcă Auchan să atragă clienți după scandalul caselor de marcat. Ce preț are acum un telefon „de lux”

Hipermarketul Auchan încearcă să atragă clienți după izbucnirea scandalului caselor de marcat, punând la vânzare un telefon „de lux” la un preț neașteptat, precum și alte produse la oferte atrăgătoare.

La ce preț este vândut un telefon „de lux” la Auchan

După ce a stârnit un scandal cu anunțul referitor la eliminarea completă a casieriilor „clasice”, oferind exclusiv posibilitatea de self-checkout, Auchan a pus la vânzare un iPhone 8 Plus, cu 64 GB stocare internă în culoarea Space Grey, la un preț neașteptat.

Deși a fost lansat în toamna anului 2017, telefonul mobil primește actualizări de software, fiind în prezent pe ultima versiune de iOS, 16.3.1. Acesta oferă în continuare performanță de ajuns pentru a permite rularea aplicațiilor moderne la standarde înalte.

Telefonul este vândut de Auchan la prețul de 1.100 de lei, redus de la 1.300 lei, și ar trebui să mai ofere câțiva ani buni de utilizare, chiar și în situația în care Apple ar pune capăt actualizărilor de software pentru el. Acesta este ultimul model din gama „Plus”, cu ecran LCD de 5,5 de inchi de la Apple.

Următoarele modele cu buton Home și Touch ID au folosit design-ul mai compact al lui iPhone 8 „standard”, cu ecran de 4,7 inchi. Cei care preferă un model mai mic pot alege și un iPhone 8 recondiționat la un preț mai mic, de 999 lei.

Auchan

Alte oferte la Auchan

De asemenea, în oferta Auchan se află mouse-ul Logitech G102 la 50 lei, redus de la 70 de lei. Acesta este un model din seria Lightsync, astfel că are și LED-uri RGB.

În ofertă se mai află și un SSD de 240 GB la 89 de lei de la EMTEC. În trecut, EMTEC era un producător cunoscut de soluții de stocare precum dischete Floppy și CD-uri, iar acum pare că s-a modernizat și a trecut la producția de soluții de stocare mai actuale.

SSD-ul SATA de 240 GB poate fi folosit pentru a actualiza un PC mai vechi cu HDD, instalarea de Windows pe acesta asigurând performanță mai bună în folosirea de zi cu zi. Există și o variantă de 960 GB la 270 lei.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe