Schimbare majoră la iPhone. Apare un nou model de telefon, e anunțul zilei

Beatrice Dumitru 08.02.2023, 20:35
Schimbare majoră la iPhone. Apare un nou model de telefon, e anunțul zilei

Apple analizează posibilitatea de a lansa un nou model de iPhone mai performant și mai scump decât iPhone Pro și Pro Max. Dispozitivul ar putea ajunge pe piață în 2024, atunci când Apple ar trebui să lanseze seria iPhone 16, dacă nu va schimbată titulatura între timp.

Ce preț ar putea avea noul model de iPhone

În loc de patru modele, seria de smartphone-uri vândută de Apple ar putea fi compusă din cinci, deoarece compania ia în calcul introducerea unui model nou de iPhone, notează Bloomberg.

Cel de-al cincilea model ar urma să se numească iPhone Ultra și să fie mai scump și mai performant decît celorlalte modele, iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro și iPhone Pro Max. Dispozitivul ar putea avea un preț și mai mare decât iPhone 14 Pro Max, care înceape de la 1.099 dolari americani.

Schimbare majoră la iPhone. Apare un nou model de telefon, e anunțul zilei
Apple vea să scoată un nou model de iPhone.

Ce a spus șeful Apple

Indicii despre un model de iPhone sau despre scumpirea modelelor actuale au fost date chiar de șeful companiei Tim Cook, în cadrul celei mai recente conferințe trimestriale cu investitorii. Acesta a afirmat că unii clienți sunt dispuși să plătească pentru cel mai bun iPhone, adăugând că modele și mai elegante ar putea să fie lansate pe piață. „iPhone-ul a devenit parte integrantă în viața oamenilor”, a spus Tim Cook.

În acest moment, nu este clar ce va aduce în plus acel model de vârf, dar probabil va oferi îmbunătățiri suplimentare ale camerei, un cip mai rapid și poate un afișaj și mai mare.

Samsung a scos deja propriul său telefon Ultra, un model care oferă mai multe camere, o baterie mai mare, un ecran mai mare, suport pentru stylus, memorie suplimentară și un design diferit.

În prezent, cea mai performantă versiune de iPhone 14 este Pro Max, care, în funcție de memorie și stocare poate ajunge și la 2.000 de euro.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...