Cum îl cheamă, de fapt, pe soţul Simonei Halep. Nu s-a ştiut asta până acum despre Toni Iuruc

Stan Filon 16.09.2021, 14:30
Cum îl cheamă, de fapt, pe soţul Simonei Halep. Nu s-a ştiut asta până acum despre Toni Iuruc

S-a aflat cum îl cheamă, de fapt, pe soţul Simonei Halep! Toată lumea îl cunoaște ca Toni Iuruc, însă nu acesta este numele său adevărat. Mulți au rămas surprinși, miercuri, când la starea civilă bărbatul de 42 de ani a fost strigat pe numele său real, cel din buletin.

Cum îl cheamă, de fapt, pe soţul Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat religios miercuri, în fața familiei și a prietenilor. Cu toții au mers la starea civilă, unde Simona Halep a devenit doamna Iuruc. Mulți s-au întrebat de ce a fost fixat cel mai important eveniment din viața Simonei Halep chiar într-o zi de miercuri, dar acum s-a aflat și acest aspect. Nunta durează mai multe zile, potrivit tradițiilor machedonești, comunitate din care ambii miri fac parte.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au luat familiile și prietenii și au mers la starea civilă, unde jucătoarea de tenis a spus un ”DA” hotărât atunci când a fost întrebată dacă vrea să-l ia de soț pe Toni Iuruc. Când a venit rândul lui să fie întrebat dacă o ia în căsătorie pe cetățeana Simona Halep, ofițeriul stării civile a fost nevoit să-l strige pe numele din buletin: Iuruc Apostol Gabriel! Nu sunt mulți care știau că, de fapt, Toni nu este numele său din buletin, așa că au rămas puțini surprinși. Ei bine, și el a spus un ”DA” hotărât, așa că au fost declarați soț și soție.

Cum il cheama, de fapt, pe sotul Simonei Halep
Cum il cheama, de fapt, pe sotul Simonei Halep

Nunta a început miercuri și se termină luni

Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc a început miercuri și se va termina tocmai luni, timp în care acest moment fericit este plin de petreceri, unde banul are un rol foarte important! În fiecare zi se oferă și se primesc bani, ba de la nași, ba de la miri, după tradiția machedonă.

Petrecerea de logodnă a fost una grandioasă, care s-a ținut la un club de fițe din Mamaia, unde au participat foarte mulți oameni de vază ai societății românești, printre care și Gică Hagi si soția sa, dar și Ilie Năstase și soția. Invitașii au fost sfătuiți de cei doi miri să nu vină cu bani, nici cu cadouri, însă și fără telefoanele mobile.

Loredana Groza și Dan Bittman au întreținut atmosfera, la fel ca formația machedonească Pindu. Sportiva a vrut să-i fie alături la acest eveniment unic din viața sa, chiar dacă nu a venit încă Crăciunul, un bun prieten de-al său, celebrul Ștefan Hrușcă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...