Cum i-a jignit soția lui Dan Barna pe membrii USR. Liderii partidului au luat atitudine

Diana Radu / 12.11.2019, 16:01
Cum i-a jignit soția lui Dan Barna pe membrii USR. Liderii partidului au luat atitudine

Soția lui Dan Barna este protagonista unui nou scandal. Olguța Dana Totolici este acuzată de mai mulți membri USR că ar fi avut un limbaj inadecvat la adresa lor, în cadrul unei conferințe susținute de președintele USR, luni seara. Cum i-a jignit Olguța pe membrii USR?

Soția lui Dan Barna este acuzată că ar fi folosit un limbaj vulgar la adresa membrilor USR

Dan Barna, candidatul USR pentru prezidențiale se află în mijlocul unui nou scandal stârnit chiar de soția acestuia. Pe lângă faptul că trebuie să-și gestioneze pierderea alegerilor prezidențiale, acum Barna trebuie să-și rezolve și problemele de imagine. Mai mulți, membri USR, susțin că Olguța Dana Totolici i-a jignit în cadrul unei întruniri informale a Consiliului Politic al USR, în care anumiți membri ai partidului au cerut demisia soțului său.

Mai mulți membri USR, o acuză pe soția lui Dan Barna că ar fi avut un limbaj jignitor la adresa lor
Mai mulți membri USR, o acuză pe soția lui Dan Barna că ar fi avut un limbaj jignitor la adresa lor

„A avut o interenție extrem de nepotrivită la început. Cred că nu și-a dat seama că o auzim. Era cu el și poate credea că era pe mute”, au declarat pentru Digi24.ro surse participante la sesiunea video.

„Niște c….i”, ar fi spus doamna Barna despre membrii Consiliului Politic care îi cereau lui Dan Barna să își dea demisia pentru asumerea eșecului de la alegeri.

„A spus că că anumiți lideri nu au tras pentru el și că dacă ar fi candidat Cosette sau Stelian nu ar fi luat nici măcar 3%”, susțin sursele citate.

Surse din USR spun că Barna și echipa caută vinovați în partid. Mai mulți lideri au spus că e ridicol să fie acuzați că nu au tras, când organizațiile respective au avut rezultate bune. „De exemplu, Barna în județul Sibiu a scos 11%, un rezultat rușinos”, au mai spus sursele citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI