Cum era să fie dat afară din hotel Florin Busuioc, în Grecia. Ce se întâmpla în camera actorului

Ana Anitoiu 04.09.2021, 09:24

Florin Busuioc a fost cât pe ce să fie dat afară dintr-un hotel din Grecia, alături de alți actori. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a explicat care a fost motivul și cum a reușit să scape.

Florin Busuioc, prognoza meteo pentru acest weekend

Busu a spus că vremea în acest weekend nu este rea, dar toamna și-a intrat repede-n drepturi. Temperaturile sunt chiar mai mici decât ar fi normal pentru această perioadă a anului.

”Temperaturile sunt cam modeste în weekend. Mâine sunt 27 grade maxima națională, poimâine 28, de marți avem 24. Sunt mai mici decât normalul perioadei. E posibil ca după aproximativ vreo două  săptămâni să se încălzească pentru că e o masă de aer cald în Italia care vine spre noi.

Ploi nu sunt foarte multe, slabe, pe la munte prin Moldova, prin S-V, vântul bate la mare, pe crestele munților. Mâine, apa mării are 22 de grade.”, a spus Florin Busuioc, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Cum era sa fie dat afara din hotel Florin Busuioc, in Grecia. Ce se intampla în camera actorului
Florin Busuioc

Cum a fost Florin Busuioc cât pe ce să fie dat afară dintr-un hotel din Grecia

Florin Busuioc a povestit că a fost aproape să fie dat afară dintr-un hotel din Grecia, unde se afla alături de alți actori, pentru a juca un spectacol de teatru.

”Eram în Grecia cu un spectacol de teatru. Stăteam la un hotel al lui Onasis, la un moment dat patru actori aveau un reșou la ei în cameră și au cumpărat pește și l-au fript la reșou.

Au împuțit hotelul. Era să ne dea afară, a intervenit domnul Cornel Todea, directorul Teatrului Ion Creangă”, a povestit Florin Busuioc.

Florin Busuioc, relație tensionată cu fiul lui

Florin Busuioc nu are cea mai bună relație cu fiul său. Florin Busuioc Jr. a spus că a fost afectat foarte tare de lipsa unei relații normale cu tatăl său.

“M-a afectat foarte tare, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presă, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper ca el să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât de mult posibil”, a spus Florin Busuioc Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...