Cum e viața în Republica Dominicană. Ce se întâmplă la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor

Daria Petrescu 14.01.2021, 11:39
Cum e viața în Republica Dominicană. Ce se întâmplă la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor

Republica Dominicană, fostă colonie spaniolă, este situată în Arhipelagul Antilelor Mari. Se află  în nordul Mării Caraibelor, la vest de Puerto Rico şi la est de Cuba. Este destinația perfectă pentru o vacanță de vis. De altfel, multe dintre vedetele noastre aleg să se relaxeze pe plajele spectaculoase din Republica Dominicană. Mai mult, show-ul Survivor România 2021 a fost filmat în acest loc, la doar câțiva kilometri de agitația din zonă. Ocupă două treimi din suprafața Insulei Hispaniola, a doua insulă ca mărime din Arhipelagul Antilelor Mari.

Cum e viața în Republica Dominicană

Republica Dominicană a fost numită Mica Spanie și asta pentru că a fost declarată cel mai frumos pământ din Lumea Nouă. Astfel că, în cazul în care vreți să vă relaxați câteva zile, într-o zonă ce poate fi considerată Paradis, iată că Republica Dominicană ar putea fi destinația perfectă. Republica Dominicană are capitala la Santo Domingo.

Republica Dominicană este apreciată  pentru plajele sale cu nisip alb și pentru lagunele turcoaz. Este o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută și ca destinație romantică și de distracție oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele.

Atunci când vă alegeți o astfel de destinație, trebuie să știți că vacanța nu este ieftină așa cum se întâmplă în Bulgaria sau Grecia, de exemplu.

Punta Cana este considerată destinația de vis

În Punta Cana găsești hoteluri de vis, după orice standard mondial. Însă, în cazul în care nu vreți să cheluiți o avere pe cazare, găsiți și variante de 2 sau 3 stele. O alegere bună ar fi să optati sa va petreceti vacanta cu familia sau cu prietenii, all inclusive.

Cât vă costă călătoria cu taxiul sau autobuzul

În cazul în care vreți să optați pentru cealaltă variantă, ar trebui să fiți bine pregătiți din punct de vedere financiar. Mai ales dacă vreți să plecați de acolo cu ceva suveniruri. Și transportul este destul de scump. În cazul în care vreți să ajungeți în acest loc, trebuie să vă calculați cu atenție bugetul.

Dacă vreți să apelați la un taxi, trebuie să știți că acesta este de la 20 de usd în sus chiar daca mergi 2 km. Puteți alege și transportul în comun. Există, se pronuță aprox. “uoa-uoa” (guagua) și costă câțiva pesos.

Survivor România, sezonul 2, s-a filmat în Republica Dominicană

Chiar dacă de aproape un an de zile ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, show-ul s-a filmat în continuare pe plajele de vis din Republica Dominicană. Astfel că filmările pentru sezonul 2 au început încă din luna februarie a anului trecut, iar de zilele trecute se difuzează la Kanal D.

Primul sezon „Survivor România”, filmat tot în Republica Dominicană, a înregistrat un succes neașteptat și și-a inspirat milioanele de fani.

Echipele sezonului 2

Faimoși

-Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan.

-Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Războinici

-Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu.

– Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Urmăriți Impact.ro și pe