Cum cureți rapid încălțămintea albă. Ingredientul banal care îți face adidașii ca noi

Badea Violeta 15.06.2022, 21:28
Cum cureți rapid încălțămintea albă. Ingredientul banal care îți face adidașii ca noi

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii este cum se curăță încălțămintea albă. Oricât de utili și practici ar fi, adidașii albi sunt, după cum se știe, greu de păstrat imaculați și strălucitori după ce îi scoatem din cutie. De aceea, am căutat peste tot pentru a găsi cele mai bune sfaturi pentru curățarea pantofilor albi, astfel încât să poți stăpâni această sarcină o dată pentru totdeauna. Iată îngredientul banal care te va ajuta să uiți complet de această problemă!

Cum să cureți încălțămintea albă, astfel încât să arate mereu ca nouă

Pantofii albi sunt un element de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că porți un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul tău.

Singurul dezavantaj este că aceștia se murdăresc foarte, foarte greu sau cel puțin așa au impresia majoritatea persoanelor. Tocmai din acest motiv, noi îți vom dezvălui cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare.

În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

Cum poti curata adidasii albi
Cum poti curata adidasii albi

Ingredientul care îți va curăța încălțămintea albă

Una dintre cele mai populare metode de a-ți curăța pantofii albi este cea cu pastă de dinți. Deși este extrem de cunoscută, nu toată lumea o face corect.

În următoarele rânduri îți vom spune cum să redai aspectul original al adidașilor albi cu acest produs fără prea multe eforturi. Un aspect important este să alegi o pastă de dinți albă, nu una colorată sau una sub formă de gel. De asemenea, vei mai avea nevoie de o periuță vechie și de șervețele umede.

Mai întâi de toate, șterge praful și spală murdăria de pe pantofi. Pune o cantitate mică de pastă și freacă suprafața uscată a acestora cu periuță de dinți veche.

Freacă până când pasta este complet absorbită de pânză. După ce ai făcut acest lucru, șterge pantofii curățați cu o cârpă umedă pentru a îndepărta resturile de pastă.

În plus, mai poți folosi și bicarbonatul de sodiu. Amestecă o lingură din acest ingredient cu o jumătate de pahar cu apă. Aplică pasta obținută pe pantofi, las-o să se usuce, apoi îndepărteaz-o cu o perie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...